Uppehåll

Kommer lägga träningen på ett kort uppehåll nu en vecka, eller lite mer, ryggen är inte helt återställd, fortfarande stel, men smärtan har avtagit något, den är mer riktad till till en punkt nu ist för att vara utspridd över hela ländryggen. Men då jag inte vill att det ska komma tillbaka ska jag ta det lite lugnt och låta det återställa sig helt. 
Blir alltså att vara lite extra noga med vad man äter(hej jag har ätit glass varje dag i en vecka nu). Jag sjukanämlde mig på praktiken idag alltså, men imorgon måste jag gå dit. Sista veckan och eftersom det håller på att avta är det bara att bita ihop lite och ta det lugnt bara. Om det skulle bli värre får jag ringa fru/herr doktor, skulle gjort det idag, men eftersom det avtagit kännde jag inte att det var nödvändigt! 

Det blir alltså att plugga idag, ska skriva klart sista uppgiften och läsa inför provet som ska göras i slutet av veckan. Snart klar med skolan och det ska bli så skönt! (dock inte skönt att gå tillbaka till arbetslösheten och tvungen att skriva in sig på AF...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0