Mina favoritbloggar

De som känner mig vet mycket väl att jag är lite av en Youtube-nörd. Jag menar finns det något bättre? Ja serier och filmer, möjligtvis, fast det ligger på samma våglängd. Så därför är jag glad att några av personerna jag följer även har bloggar! 

Så här är mina favoritbloggar: 
Tanya Burr
- Jim Chapman
- Louise Pentland
- Zoe Sugg
- Niomi Smart
- Evelina Barry
- Jacksgap

Alla förutom Evelina Barry är några av de Brittiska vloggarna som jag följer på Youtube, hon kommer från Ryssland men bor nu mera i LA och har en lifestyle/fashion kanal på Youtube. Det negativa med icke Svenska bloggare är att de inte har riktgit samma bloggkultur som vi har, de uppdaterar all från en gång i veckan till en gång i månaden, och även ibland färre, Zoe Sugg är tyvärr en av dem, för jag älskar nämligen att läsa hennes inlägg.
Det positiva med att följa engelska bloggar är att de skriverl ite mer annorlunda än vad vi Svenska bloggare gör, deras innehåll blir lite mer betydelsefullt på ett sätt, lite mer tidningslikt om man ska försöka beskriva det på någorlunda sätt. Samt så övar man ju på sin engelska när man läser. Så jag rekommenderar att ni kollar in deras bloggar! 


Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

kul med tips

Svar: Ja och det är lite så självklara bloggar heller :)
Clara

2014-06-03 @ 21:25:52
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Helena

Bra bloggar :)

Svar: Ja! :)
Clara

2014-06-07 @ 02:08:35
URL: http://www.imakeyousmile.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0