Lorèal Elnett Satin

Med mitt hår är det omöjligt att hitta produkter som ger ett önskat resultat. Det är tjockt, frissigt, vågigt och oönskad volym, det resulterar i att jag ständigt är på jakt efter fungerande produkter! Nu har jag dock faktiskt hittat något som fungerar för mitt hår när jag ska platta det. Loréal Paris Elnett satin straight! Det ger ett skydd för värme upp till 230 grader och säger att det ska hålla håret platt i upp till tre dagar. Än så länge är det här den enda produkten som gjort så att mitt hår hållit sig platt när jag har plattat det, två dagar ser det ut som det är ny stylat, helt underbart, håret blir lent och glansigt utan att få håret att kännas fettigt och smutsigt. Så om någon har, som jag, problem med att håret inte vill hålla sig platt när man stylar det är det här en produkt man måste prova.


Kommentarer
Postat av: Josephine - Living in London

Sv; Jag flyttade till London för jag var så trött på livet här hemma och kände för en förändring, och sen så är även London min favorit stad. Sökte in på en skola för jag var inte helt säker på vad jag ville göra, så det fick bli plugg där för min del, men kommer nog stanna kvar när skolan är slut :) Sen så ville jag även se lite mer av världen, men kände att London är en plats som jag helst ville flytta till :)

Svar: Va kul, Vad ska du plugga? :)
Clara

2014-05-08 @ 17:44:40
URL: http://stiles.blogg.se
Postat av: Filippa

Ja precis! Sheinside är en sjukt bra hemsida, klicka på länken i inlägget för just nu har de 50% rabatt på utvalda produkter!!

Älskar den där hårsprayen btw, lätt bästa som finns just nu!

Svar: Nice tips! :D Ja eller hur, nu när jag hittat den här heatprotectionen så kommer jag inte använda någon annan på ett bra tag! :)
Clara

2014-05-12 @ 21:07:24
URL: http://kronholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0