Det kan inte alltid gå bra

Dagens aktivitet bestod utav att åka till hästen. Taggade upp mig själv att idag skulle jag galoppera, men nej. När man inte är och jobbar med det här varje dag så är det omöjligt känns det, jag arbetade med styrning, backa och lite markarbete. Det var när jag började trava och han började öka för att ta galopp, som jag inte har bett som som jag märkte att det här inte kommer att gå, jag klarar inte av det här och kontrollen inte finns. Det va på en av långsidorna av ridhuset som han gjorde samma sak om igen, så i stället tog jag och kämpade igenom att han inte skulle öka utan att jag bett honom och sen fick det vara bra. Mera än så klarade inte mitt psyke av för tillfället. Tycker själv att det är jätte jobbigt att det är så här, trodde aldrig jag var en person som lät sig bli påverkad av en olycka, men hät är jag nu, rädd att tappa kontrollen vid ökning och galopp, att balansen inte vill vara på min sida och att jag ska åka av igen. Att trilla av i sig gör inte speciellt ont, och i ridhuset är det mjukt som en madrass, men jag tror att minnet av smärtan som jag hade i foten/benet sitter kvar också, att hela incidenten inte vill släppa. Jag vill arbeta bort det, men nu har man inte tillgång till kusen varje dag så det här kommer sitta i ett tag troligen.


Kommentarer
Postat av: ida foto. ♛

åh så söt!! och hoppas du övervinner rädslan, bara kämpa! :)
jag ramlar av hela tiden haha, tycker nästan de är kul att ramla av, så länge man inte skadar sig, har inte gjort det. Har ramlat av kanske 40 ggr nu, 21 ggr på min nuvarande ponny haha, vi gör så himla galna saker, och har väldigt otur egentligen haha, fast tur i oturen då vi aldrig skadar oss hehe :)

Svar: Det är inte riktigt avramlandet i sig, underlaget i ridhuset där jag rider är mjukt som en kudde, men pga smärtan jag fick så tror jag att det är "rädslan" att tappa kontrollen och balansen samt möjligheten att göra sig illa som gör så att mitt huvud blir ur balans. Blir så irriterad på mig själv då jag aldrig varit någon som blivit påverkad av något som det här. Men det ska väl bli en första gång för alla! Liter till 100 på min polle också :) Haha ja det är ju tur för dig ;) nej bryta något är den värsta smärtan jag känt i hela mitt liv!
Clara

2014-05-06 @ 19:51:10
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: alex

Är det Okna ranch ? Min klasskompis har sina pållar där :]

Svar: Ja det är det, jaha vad heter hon/han? :D
Clara

2014-05-14 @ 19:20:07
URL: http://nikonryttarens.blogg.se
Postat av: Alex

Elin, hon äger Vivi och Dacke :)

Svar: Jo jag vet vem det är! Min mamma är bekant med hennes mamma :) och Vivi var föl till en av våra vänners häst :)
Clara

2014-05-14 @ 21:17:02
URL: http://nikonryttarens.blogg.se
Postat av: alex

Åhh vad kul ! Då kanske vi ses någon gång då jag brukar hänga med till Okna då och då :]

Svar: Ja de kanske vi gör, är inte där så ofta nu, men får hålla ögonen öppna när jag är där :)
Clara

2014-05-15 @ 10:50:23
URL: http://nikonryttarens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0