The spectacular now

Något jag gillar är lite annorlorlunda tonårs filmer med budskap, det bryter av det typiska amerikanska så man får en fin balans, för att beskriva det lite fint. Och nu har jag kollat på The spectacular now. Såg att Shailene Woodly var med och sen Miles Teller som huvudperson, så var tvungen att se den. Hade inga direkta förväntningar och hade ingen aning om vad filmen verkligen handlade om. 

The spectacular now handlar om Sutter, en high school kille som mer eller mindre dricker non-stop och festar så fort han får chansen, många tycker att han är ett skämt, han tar inte skolan på något större allvar och han vet inte vad han vill göra med sitt liv. Han ser inget ljus i slutet av tunneln utan går i sina vanor och vill inte släppa dem för att gå vidare i livet. Rädd att såra andra och sig själv, göra folk runt om kring sig besvikna och har en mur uppe för att undvika allt det. Efter att han har gjort slut med sin tjej träffar han Amiee, en typisk söt och snäll tjej som många inte alls ser gå ihop med Sutter. De börjar komplettera varandra och ta fram sidor hos varandra som kommer att betyda mer än vad de kanske tror. 


Filmen har fått 7,3 stjärnor på IMDB, och den är helt klart värd det. 
Jag själv kände mig väldigt berörd av filmen, och jag tror att många kan känna igen sig på ett eller annat sätt, eller känner någon som går igenom liknande problem. 

Ge den en chans och jag tror att ni kan komma att tycka om den! 

Kommentarer
Postat av: Rayhana

Sv: tack så mycket! :)

2014-06-07 @ 13:43:33
URL: http://rayhanas.blogg.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

älskade den filmen :) den var så himla fin

Svar: Ja verkligen! :)
Clara

2014-06-09 @ 20:36:17
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Tilda

Hej du! Jag har letat som en galning efter filmen runt omkring på nätet, men hittar den inte med svensk text någonstans. Det var ett tag sedan du skrev detta inlägget så jag vet inte om du ser detta. Men om du gör det får du jättegärna maila mig på tildard00@gmail.com och säga var du hittade den!
Jag är verkligen i desperat behov av den, då mina favoritskådisar är med. Shailene & Miles är bara för underbara! Ha det bra :)

Svar: Ja självklart!
Clara

2014-07-31 @ 19:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0