The internship - en film för regniga sommardagar

Så, nu är sommaren här, och det har den varit ett litet tag, fast värmen och solen har ju växlat lite. Men för dagarna när solen kanske inte är framme och regnet öser ner, ja då kan det vara lite trevligt med en mysig och lite rolig film som lättar upp humöret!

Jag har nu sett The internship med Owen Wilson och Vince Vaughn som stjärnor i filmen. De är två personer som jobbar som fältförsäljare hos ett företag som säljer klockor, men de får reda på av en kund när de är ute på ett uppdrag att företaget har lagts ner. Ja, de resulterar då i att de blir arbetslösa, ännu en gång. De börjar tappa hoppet om en framtid och om att hitta ett yrke som de verkligen tycker om och brinner för. Owen Wilsons karaktär, Nick, börjar arbeta för sin systers man i en madrass och säng butik som säljare, medans Vince Vaughns, Billy, börjar spåna efter passande yrken som kan passa deras drömmar perfekt. Han får då syn på en annons hos Google, där de ger en grupp interns chansen att få jobba hos dem, genom att tävla mot varandra.

De delar in sig i olika grupper, som kommer bli ens lagkamrater, och den grupp som klarar av momenten snabbast och skickligast. Självklart och det typiskt Amerikanska, hamnar våra två hjätar i gruppen med de utstötta som inte blev valda in i en grupp. Deras grupp vill inte veta av varandra, har dålig laganda och attityd gentemot varandra. Självfallet så kommer då Billy och Nick och försöker föra gruppen samman och få dem att arbeta mot det gemensamma målet!

Bortsett från det typiska, med motgångarna och det lyckliga slutet så tycker jag att det är en bra komedi, den är lätt att kolla på och hänga med händelserna och det gör den väldigt bra att kolla på när man behöver ett enkelt upplyft en mulen och regnig dag! I filmen ser vi även Dylan O'Brien(som är med i Vince och Owens grupp), han är en skådespelare från Teen Wolf och The first time, han är även huvudpersonen i en den kommande filmen The maze runner. Han är en av mina favoriter, så kunde inte neka filmen en chans.  

 


Kommentarer
Postat av: Sara Sternemar

Bra tips =D

Svar: Var så god! :D
Clara

2014-06-12 @ 20:05:04
URL: http://brownsugar.se/
Postat av: Saga -Ryttare & Kusk

Håller med dig om att den lättar upp humöret, en bra film! :)

Svar: Ja, gillade den väldigt mycket! :)
Clara

2014-06-14 @ 00:51:52
URL: http://sagapaulsson.blogg.se
Postat av: Photo by E M E R E L L A

Tack så mycket :)

Åh jag måste se den! :D

Svar: Den är riktigt bra! :D
Clara

2014-06-15 @ 22:14:23
URL: http://emerella.blogg.se
Postat av: Emelie

Den filmen är jättebra! :)

Svar: Ja verkligen! :D
Clara

2014-06-23 @ 16:43:27
URL: http://eemelieg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0