One Direction #WWAT

Vilken upplevelse, att få möjligheten att se två av sina favoritband på en och samma gång, skulle man tacka nej till det? Nej, tror inte det. Och den här tjejen ångrar ingenting kan jag säga! Att få se One direction och 5 Seconds of Summer kommer jag kunna leva på länge och det fick mig att älska dem ännu mer, grym musik och underbara människor, som man får bild utav iaf. Vi fick se 50 000 personer dansa till Mackarena och höra en arena eka när de spelade Mamma Mia. Att det var lika livat mellan spelningarna som under var ett stort plus och gjorde konserten ännu bättre. Sedan, att stå så nära så att man faktiskt ser dem på scen, gjorde det hela mer verkliget, man insåg faktiskt att de finns, att de är verkliga! Att det de gör faktiskt berör så många människor, att höra deras hyllning till fansen och vad de faktiskt betyder, guld värt. Jag må ha kommit steget närmare till att bli döv, ha fått kramp i fötterna ett ex antal gånger, blivit halvt ihjäl frusen och man blev helt slut när man kom hem, det var allt värt det. Folk kan få säga vad de vill om 1D och 5SOS, jag kommer nog aldrig sluta gilla dem. Vi kanske inte stog längst fram, men vi stog jäkligt bra iaf, vi såg dem och hade grymt mycket utrymme att röra oss på (vad mer kan man befära?). Så jag tackar dem för en grymt bra spelning och kan inte vänta tills man får se dem igen!

Vare någon av er som såg 1D nu när de va i Stockholm? Vad tyckte ni? Jag hörde att de inte var jätte pigga på Fredagen och fick sämre betyg pga det. Men vad tyckte ni? 

Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson Walldén

Var där på fredagen också! Stod ungefär lika långt från scenen som du fast i motsatt sektion! Bästa upplevelsen i mitt liv helt klart haha... :)

Svar: Okej! Ja verkligen! :D Känns knappt som att man har varit där!
Clara

2014-06-26 @ 22:30:31
URL: http://nilssonwallden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0