Midsommar - H&M

Vi fortsäter på det gula spåret och här är ett förslag på en outfit man kan använda sig under midsommar kanske? Enkel, söt men ändå bekväm för en dag med familj och vänner, en kofta om inte solen tittar fram eller när kvällen börjar närma sig och ett par bekväma men ändå sval skor för att man ska årka hålla sig på fötterna och vara aktiv i de klassiska sommarlekarna! En klänning som man enkelt kan klä upp eller ner, efter önskemål, och som lyser av sommarvärme. En enkel utsmyckning med en blomkrans, för de som inte orkar göra en egen, och ett kort halsband med en länk som avbildar ett önskeben.

 
Vad tycker ni? Är det något ni skulle kunna tänka er att bära under midsommar? 
 

Kommentarer
Postat av: Lina Sanden

Svar:
Även om man har varit där, är det också så overkligt. Om man skulle få uppleva en dag som dom fick uppleva det i månader kanske inte ens det. Då tror jag att många skulle sluta mobbas, mörda, kidnappa eller vad nu pågår ute i världen. Våran gudie sa att det börjar redan vid mobbning med en sådan sak. Men jag kan säga att det är så värt det att åka dit och kolla hur de levde där.

Kram♥

Svar: Man kan ju alltid önska att det va så, men eftersom att det finns så många olikheter och alla blir uppfostrade på så olika sätt tror jag att hatet och otrevligheter aldrig riktigt kommer försvinna, men man kan alltid hoppas att man ska få uppleva en värld där det har försvunnit till den största mängden iaf! Ja alltså jag hoppas att få åka dit en vacker dag! Skulle vara lärorikt!
Clara

2014-06-20 @ 20:00:27
URL: http://fotolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0