Inspired by the 60's

Kollade runt på Sheinside och hittade den här super söta klänningen och kom att tänka på 60-talet. Raka linjer, babydoll, bob frisyrer, cat shape glasögon, stora smycken, antingen bulkiga skor eller nätta och flickiga. 
Så jag satte ihop tre outfits med lite olika utföranden och utsmyckning! Den första kan jag se med en dounut uppsättning, stram och rent. Stora örhängen, litet armband för att att få lite balans på utsmyckningen, och ett bar kilklackar som adderar den bulkiga stilen. 
Den andra lite mer vardaglig, enkelt och minimalt, ett stort armband och ett lite nättare halsband. Lite bekvämare skor, som bevarar det vardagliga utförandet. Kan de den här outfiten med en flätad uppsättning. lite löst med en inbakad/utbakad fläta frå "öra till öra" i nacken (om det förklara något?) 


Den sista, sockersöt och som jag kan se med en milkmaid uppsättning. Jag hade tänkt mig antingen det vita armandet på ena armen och de två andra på den andra, eller det vita och kedjan på en arm och det andra, ja på den andra armen. Stora örhängen för bulkiga utseendet och ett par nättare skor för att jämna ut det hela! 

Hoppas ni får ut något av mina slarviga beskrivningar! Men vad tycker ni? Är det något ni skulle kunna bära? Och när tror ni det skulle passa att bära dessa? 

Kommentarer
Postat av: Annika

SV: tack :) Ja, det var riktigt mysigt ♡

2014-06-28 @ 19:44:27
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: molly

SV: Ja dom är riktigt bra! :D

Svar: Kan rekommendera Stuck in Love om du inte har sett den! också riktigt bra!
Clara

2014-06-28 @ 22:21:36
URL: http://mollyannasvedin.blogg.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

snyggt

Svar: Tyckte också det ^^
Clara

2014-06-29 @ 10:51:37
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken söt klänning, jag föredrar outfit nummer två tror jag :)

Svar: ja hela den tyckte jag va lite mer vardaglig :D
Clara

2014-07-22 @ 18:19:50
URL: http://www.emsadesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0