The basic T

När man har en bas tshirt, eller ett basplagg generellt, kan man göra många olika stilar. Här har jag satt ihop tre olika alternativ med en vit tshirt från H&M.Vardagligt men uppklätt, passar bra en dag då man kanske har planerat att göra något men inte orkar klä upp sig allt för mycket och gå ifrån det bekväma, kanske passar det till ett lunchmöte och liknande ärenden, eller kanske en dag på stan? 


Här har vi en riktig lay-back outfit! Det ska vara bekvämt men snyggt, en dag med vännerna i parken eller på ett zoo kanske? Hittade byxorna på Lindex en dag när jag gick runt på stan, men de är faktiskt pyjamasbyxor, men de var i ett sådant material så man lätt kan använda dem som bekväma vardagsbyxor. Rulla upp bensluten och stoppa in tshirten lite framtill och man kommer inte ens tänka på det!


Här har vi en lite mer dressy stil, om man kanske ska gå ut med tjejerna, äta middag med någon speciell eller kanske har ett lite viktigare möte, eller om man bara vill klä upp sig lite extra när man ska ta en vända på stan.

Så vad tycker ni? Är det något ni skulle kunna tänka er att använda?
Lämna gärna en kommentar om vilken som är eran favorit och vid vilket tillfällen ni skulle kunna tänka er att bära någon av dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0