Klippning och färg

Jag har börjat planera inför en ny frisyr och färgning, eftersommaren vill jag klippa mig, denna gång blir det hos någon jag vet är bra eller som hört är bra. Oavsett om priset är mer, för det har jag lärt mig, ska man bli nöjd får man betala priset! Men då är frågan hur vill jag ha håret? Vad kommer passa och hur mycket ska man våga? Andar punkten som jag kommit till insikt med är att jag alltid kommer ångra mig om jag klipper för kort, så det blir bara att toppa och kanske jämna till det som klipptes förra gången. 

Brunt hår kommer jag alltid bellhålla, men funderar på om man ska försöka skifta nyans och även gå till ombre och/eller en dip dye till! Tycker att Kylie Jenners är så sjukt snygg, med den blåa färgen. Fast jag skulle gå för någon ton av antingen lila, rosa eller rött. 
Kanske den lila? Tycker den är sjukt snygg! 
Men ja, visst är det svårt när det kommer till hur man vill ha sitt hår. Man brukar hålla sig vid vid en stil, eller sin stil, sen brukar det vara svårt att bryta sig loss. Hag gått från långt till kort, två eller tre gånger, och bara där märker man att nej nej, det här går inte! Vill tillbaka till mitt långa hår! Men ändå, det är ju bara hår. Därför skulle jag vela prova något som ombre och dip dye!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0