Queen BBlir så irriterad att hennes senaste album inte har kommit ut på Spotify än! Vill ju lyssna på alla låtar. 

Afrodans

Planen var först att vi skulle köra bodypump igår, men vi insåg att vi aldrig skulle orka köra ett helt pass så vi tog Afrodans ist! Jäklar vilken energi det krävs, 100% genom hela 55 min passet, man tränar alla muskler i kroppen, speciellt ryggen! Känns som man blivit överkörd av en lastbil, men då vet man iaf att man lever! 
Nu önska man att man hade råd att äga ett gymkort, me and my sister would be awesome at that gym! 

JUST DO IT.✔ | via Tumblr

Den lilla bokhandeln

Fram över kommer mina tider va 10-18 när jag har mina dagar i affären, ibland kommer vi även att växla dagar så att jag kommer vara på Fredagar ist för Onsdagar och sen ändra tiderna så att jag börjar senare och kommer vara med när vi stänger och gör det som ska göras då. Tycker att det låter bra med allt ihop och det gör det lite mer intressantare att få följa med på olika dagar och lite olika tider också. 
Idag har jag till störst del plockat fram böcker som ska retuneras till bokförlagen, tagit mer eller mindre hela dagen, och även stått lite i kassan. Det är lite svårt med alla nummer som ska tryckas in om det inte finns någon streckkod på varorna, eller om med mera kort ska användas och även presentkort så blir det lite knepigt, men annars så börjar man få in snittsen! Någorlunda i alla fall! 

Nej nu ska man försöka ta och träna lite fast man är trött! Måste komma igång igen så att man kan få någon sorts form/uthållighet/kondition. Det jobbiga med att gå till 18 nu är att middagstiderna kommer rubbas lite, det negativa med det hela. 

Untitled


nu kör vi igång

Efter att ha haft en ganska dålig vecka så kör vi igång ordentligt nu igen! Har gjort i ordning matlåda till veckan och det fick bli sallad, kyckling och quinoa med lite linser också, kommer även göra en vinägrett av olivolja och balsamvinäger till, det blir nog skit
bra!


Ska med Elena till gymmet på onsdag om det går som planerat, har några värdecheckar dit så lika bra att utnyttja dem när man har någon som trånar där! Blir troligen bodypump och jag kommer helt troligt vara död på torsdag sen! Men det blir spännande!

The Wizarding World of Harry PotterJag tror att jag dör, jag har alltid velat åka till Orlando för att se Univarsal studios Harry Potter world, men nu vill jag det ännu mer. Dubbelt så stor förväntas den bli! Mer affärer och attraktioner, my heart have stoped.
Än så länge finns det inget annat som gör mig lika galen som allt som rör sig om Harry Potter, long live the Potter generation! <3

Mitt hjärta stannar

Varje veckas väntan på att ett nytt avsnitt av Teen Wolf ska komma ut är outhärdlig! Och nu såg jag senaste avsnittet, mitt hjärta stannar. Slutet var bara för spännande och jag vet inte hur jag ska klara mig tills nästa avsnitt kommer! Dock är det inte allt för länge då det kommer ut på Tisdag-Onsdag, men den korta tiden är outhärlig!

Förövrigt så pluggar jag på det som ska göras i skolan och sitter och skriver lite på en ide jag har, träningen har kommit att bli lidande den här veckan, men nästa vecka kör vi hårt igen! Kommer att sluta vid 18 på praktiken framöver, så vi får se hur det kommer funka när man får jobba två timmar extra! Vill bara klomma in i kassa arbetet lite bättre och få in det i huvudet lite bättre. Men det borde ju sitta lite bättre efter kommande vecka. 
Mitt uppdrag är även att läsa klart Harry Potter och Fenixordern nästa vecka så att jag kan börja på Änglarnas kamp. Vill beta av de böckerna jag har så att jag kan börja på nya. Man blir lite lagom taggad att hitta nya när man är omringad av böcker hela dagarna!

Första veckan: check

Nu är min första praktikvecka avklarad tycker att det har gått jätte bra och trivs än så länge. 
Idag har jag fått hjälpa en annan tjej som är där för att lära sig språket, har blivit att fixa ett till skyltfönster, rensat bort böcker som ska sättas på rean. Även fixa produkt order, stått lite i kassan(som jag känner mig lite mer säker på), plockat bort och försöka fixa in massa pocketböcker i pockethyllan, som är ett under i sig att ens försöka sig på! Bordet där alla dessa böcker låg ska nämligen användas till rea böckerna, höll jag på med i en timme och blev inte klar. Nästa vecka kommer jag jobba fram till klockan sex så kommer bli längre och tuffare för en ovan själ som mig själv. Nu ska jag och syster äta en varsin mozzarella pizza och har precis skickat in del ett av "projektarbetet" i kursen. Måste bara läsa kapitel 3 i Serviekunskap och göra frågorna och sen är jag klar med dagens måsten! N

Skulle tränat... men orkar fan inte. Har inte fått någon bra rutin på maten och vet inte vad jag ska äta för att hålla mig ohungrig, vill inte träna när magen kurrar om jag ska lyckas få ut något av det hela. Blir att försöka pussla ihop helt enkelt.

☮ | via Facebook

omringad av något man älskar

Första dagen i Akademibokhandeln avklarad, trivdes som en bokmal i en tjock bok, upperligt!
Har fått gjort mer på en dag än vad jag har fått göra på en vecka på denna praktik, känns bra. 
Blev att få plocka upp böcker, prissätta och lära sig hur det funkar på datorn, se hur kassan funkar och provat själv lite, sortera ut "gammla" böcker som ska prissänkas och sen lokalisera allt i butiken(som jag kommer få fortsätta att lära mig lite), sen även fixa skyltfönstret, fick även springa och växla lite pengar. Just nu känns det bra och jag hoppas att det ska fortsätta i den här takten, ska ha olika tider, och kommer börja ungefär kvart i tio så att jag är med en stund under morgonmöten och öppning, sen blir det olika tider jag kommer sluta, mellan 16-18 så att jag även kommer få vara med på stängning. Får se om jag kommer få vara med på lördagar några gånger också. 

Tror att när jag fått lära mig kassan och känner mig säker på den fronten så kommer det hela kännas ännu bättre.Min nya mössa och halsduk.

spänningen stiger

Visste ni att Ravenswood ä en spinoff på Pretty little liars? En mood breaker for sure.

Trött och nervös, blev pizza till middag som man genast ångrade att man åt! Av anledning att man inte ens var sugen på det. Vill ha grön mat, en sallad! Va ett tag sen jag åt en god sallad, med härlig mozzarella i... Nej det skulle jag inte neka just nu! Imorgon börjar även ett nytt äventyr inom min utbildning, prakiken börar nämligen. Matlådan är fixad, måste bara komma ihåg att ta med ketchup, blir nämligen lasagne till lunch! Och även en vattenflaska måste med. Ja då ska man börja gå i butik. Måste komma ihåg att kolla vad för uppgifter som skulle göras i samband med praktiken och även vad som ska läsas imorgon!
Kommer bli pro på hur jag ska pussla ihop min vardag imoron, spännande. Trött tjej som man är nu, tack vare att man blev väckt halv åtta, tidigt för mig, så är man redigt trött och ska göra sig redo för att sova!

Får redogöra för er imorgon hur det har gått!

Ravenswood

Ny serie har bestämts, nu blir det att börja kolla på Ravenswood, jag och syster har kollat på ett avsnitt och det verkar lovande! Finns bara några avsnitt av säsong ett än så läng, men det duger för då hinner man börja på en ny efter det! Så kanske man även hinner med lite annat mellan serie bytena också.
Vi hör meblerat om lite hemma hos Elena och läser nu fenixordern medans hon är ute i länna bruk med Linn.
Har förövrigt en jäkla träningsverk i sidorna av höfterna och stel i benen, träningen tar, tummen upp för det! Imorgon kör skolan igång lite mer och även prakitiken sätter igång, spännande! Så då blir det att försöka bolla med lite mer än bara serier, böcker, film och lata dagar med Frida. Jag och syster har även börjat fundera på vad man verkigen vill göra med livet. Spånat på vad man kanske skulle vela utbilda sig till, res, jobba, och lite allmänt sånt. Skönt att inte man är den enda som har noll koll på livets framtidet! Så att bolla idéer är ganska trevligt när man ligger på samma plan i livet.

Färdig för dagen

Nu är man färdig för dagen, eller skulle behöva samla ihop allt som sak med till syster imorgon (om det blir buss eller bil återstår att se!). Dagens träning tor verkligen slut på krafterna, höll på i ca en timme. Nu kommer jag sova gott förhoppningsvis! Har även fått äta min underbara lasagne också, kanske inte den ultimata "efterträningmaten" men eftersom jag inte hann äta innan så får man ta det den tid man får tillgänglig. Händer inte varje dag att man skräpar med mattiderna, eller hur va det nu? Måste verkligen bli bättre på det där. Denna gång var det dock orsaken att det tog en jäkla tid att laga maten. Nu har jag alltså matlåta för två dagar, måste packa med mig lite så att jag kan få en trejde matlåda till i veckan också. Kommer va jobbigt om jag blir tvungen att ta bussen in till stan imorgon, ska ha en hel del packning så kommer bli tungt.

träningskläder

Lyckades inte ta någon vettig bild själv, så fick helt enkelt leta upp det på H&M ist! 
Linnet kostade 99 kr, träningsbehån 199 kr och byxorna 299 kr. 
Så nu får man lite mer motivation av att bara kolla på kläderna.
Det rosa verkligen lyser och tillsammans med den turkosa ser det underbart ut!
Skulle velat ha ett par byxor som har mer reflexer men de kostade 349 kr, så det får bli till våren när man kan börja springa ute!

Dagens planerade träning

Vad skulle jag ta mig till utan alla dessa bilder som flyger runt på den värld våra förfäder kallar för "internet"

Kommer lägga till squats och rumplyft för att få in lite mer rumpövningar. 
Börjar även med 10 min cykling som jag även kommer avsluta med.


Back to Nyköping

Idag var det meningen att åka in till Elena med pappa och fika, men fick ett meddelande av Frida att hon skulle följa med sin mamma till Nyköping, YES PLEASE! Följde mer än gärna med till min saknade stad. Var bara ett snabb besök så fanns tyvärr ingen tid att samla ihop mina människor för att hinna ses. Det får jag ta en annan dag, snart förhoppningsvis! Saknar den staden och folket så mycket. Liten men lagom. 
Fick med mig en mössa och halsduk från Ginatricot och träningsbyxor, -linne och -behå + en mascara. Några hundringar fattigare men det var behövliga saker minnsan! Får försöka ta bild imorgon och visa, ska inviga träningskläderna imorgon också så det borde ju passa sig att ta en bild då! Idag börjar även Yukon Men på Discovery Channel kl 21:00, äntligen börjar mina Alaskaprogram återvända!
Blir att poppa lite majs och sitta klistrad framför tvn helt enkelt.
 

Tina Fey

I LOVE THIS. I JUST FREAKING LOVE THIS.

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0