Tiden går men trivseln består

Kan väl inget annat än att säga att jag trivs på min praktikplats! Trevlig och rolig personal och man träffar människor hela tiden, underbart helt enkelt, man blir inte så instäng. 
Har även köpt fyra böcker till, Guld kompassen 2 (som inte heter så egentligen.), underbara helvetet, svarta änglar, magikerna. Nu har jag alltså en del böcker som måste läsas innan jag ens tänker på att köpa fler nya. Fy fy Clara, FY! Men hur kan man undvika? 
 
Idag har jag fått vara med att räkna kassan vid stängning och nu ska jag sätta mig för att göra ett slutprov i servicekunskap, härligt.... ska ta två timmar, så hoppas inte det är lika långt som förra (för då är jag körd.)

Min kära syster har nu åkt till London, eller rättare sagt hon har varit där i ca 10 timmar, så är själv tills på måndag, hur ska det här då? Idag ska jag iaf äta tacos, varför inte liksom? Så får vi se om jag kollar på någon film till det också. 

Aja önska mig lycka till!

Fattigare i pengar, rikare i ord

Bokrea, full fart från början till slut! Mycket folk och intervjuad av mariefredstidning, Måsen, woop woop! Hon tog ingen bild men vi får se om man dyker upp där. Det har varit väldigt kul idag, har stått i kassan mer eller mindre hela dagen, antingen för att ta betalt eller packa. De öppnade sju och stänger sju, så jag hann kolla bokrean och få med mig några böcker. Elena fick en London reseguid och sen köpte jag Mortal instruments del ett och sen fick jag den siste tempelriddaren av min chef/handledare, tackar jag så otroligt mycket för! 
Sen köpte jag även Kaffe med Rån och en man som heter Ove till min mor, är så irriterad att hon sitter med mobil eller plattan innan hon ska sova, it is not good, så då får hon två böcker ist!

 

Behövde egentligen inga fler böcker, och ville egentligen ha fler! Men varför inte utnyttja rean när den ändå är här? Får se om jag går ner imorgon eller på torsdag för att kolla lite igen.


förberedelser för rea

Min tränings vecka på Balanze har gått ut, och det har varit en mer sagt underhållande och behövlig vecka! Torsdag-Lördag blev det styrketräning, Elenas knä pallade inte passen så vi körde på vikterna och lite andra övningar. Härligt! 

Idag har det blivit en ganska lång och slitsam dag, 13 pallar med böcker ungefär 6 ton med böcker, som skulle packas upp och placeras i affären. Började nio och slutade halv sju. När jag gick så var de inte klara, så det blir spännande i morgon! Då börjar nämligen rean och de öppnar vid 7, tur så behöver jag inte börja då utan kommer vid tio som vanligt. Nu skulle jag behöva sätta mig med servicekunskapen, har prov igen på fredag, denna gång tar det två timmar, och jag hoppas inte att det är lika många frågor! Då är jag körd. Måste alltså läsa igenom alla kapitel 1-11, så mycket info! Sen är det en uppgift som ska göras igen, mysteri shopper, ska gå in i tre olika affärer och kolla hur det är, vad som är bra, vad som kan göras bättre, första intryck osv osv. Sen ska jag skriva en "uppsats" om det och skicka in. Skulle behöva rätta mitt diagnotiska prov som gjordes förra veckan på fredagen, men orkar verkligen inte. 

Råkade möjligtvis köpa med mig fyra filmer när jag gick hem idag, We bought a Zoo, The great Gatsby, Rock of ages och The hunger games, och sen var jag självklart tvungen att köpa nya nummret av SOLO, det är nämligen så att min kära vän Lina har skrivit där i! Hon punkterar tre påståenden om acne, man blir ju lite stålt! <3

Kitchen dreams

Jag tror att jag har hittat ett av mina dröm kök, ja ett av dem, för jag har fler dröm kök än bara ett.

sαrαh | via Tumblr

Golvet, tegelväggarna, taket, skåpen, köksök, mys mys mys och mera mys! Finns små finesser som jag skulle vela ändra på, ex så vill jag att alla skåp ska vara jämn höjd så det blir en rak linje(förstår inte grejjen med det ojämna!) och så tycker jag att luckorna inte är 100% rätt färg och rustighet, men det är nära! Men ananrs, gah! Jag dör så fint! 

Styrka!

Förmiddagsträning, kan va så att när Elena leker PT och ska instruera mig kan det hända att alla i gymmet kollar på oss, orsak? Jo det är jag, haha jag passar inte på gym okej? Med mina svaga armar och envisa inställning! Svära vill jag göra också, systern har tur att vi är på allmän plats! Annars skulle det flyga svordommar ur munnen. Blev en del skratt på dagens träningn och det var väl det som orsakade blickarna. Snart är dock denna vecka slut och då slipper de stackars arma människorna mig på ett tag iaf! 

Never go to waste

Svett

Ändrad planering, blev lite annan träning, syster har gjort illa knät så kommer nog inte bli några pass om det inte blir bättre till söndag, så blir lite styrka ist! Det där kortet ska utnyttjas till det sista! Blir alltså inte så mycket träning för Elenas del utan hon kommer hjälpa mig. Ska de va så ska de va! 
 
:)

motivationen för bloggen

Min motivation för att blogga är väl inte den bästa, har inget vettigt att skriva om så velar om man ska skriva något alls eller bara låta bli. Praktiken går super och jag trivs verkligen där! Träningen går okså bra just nu, den här veckan använder jag mitt frikort på Balanze, så syster och jag går på massa gruppträninganr, måndags var det spinning, tisdags power dance, igår Zumba och idag blir det antingen Zumba eller step up. Det skulle verkligen underlätta lite att kunna gå på gym tillsammans med Elena, men nu är det svindyrt och budgeten inte håller för det! That sucks! Nästa vecka går jag tillbaka till att träna fyra dagar och då får jag köra hårt med min styrketräning här hemma! 

Reconnect

Min dag har gått ut på att skriva lite och sen göra kompletteringen för en uppgift i servicekunskap, ganska händelselös, som vanlig kan man väl säga! 
Dock så träffade jag en ganska oväntad person när jag och syster skulle gå ner och handla mat, nämligen en Ökna kompis, Ida! Hon gick min årskurs men jord och under år två var vi väldigt nära men sen under trean blev det lite mindre prat, men en liten del iaf. Var ganska oväntat att stöta på någon från skolan här i lilla stan, hennes mamma bor här omkring, men har aldrig tänkt på att jag faktiskt kan stöta på henne! Det var en liten överraskning för dagen, trevlig sådan! Så vi får se om man får se lite mer utav henne i framtiden kanske.

Sen skulle jag göra ädelostsås och tortellini till matlåta, men min sås blev mer rinnande osmaklig vätska, det funkar, men blev inte som jag hade tänkt mig... men till nästa gång vet jag lite bättre om hur jag bör göra! 
Så imorgon är det nya tag som gäller, samt så ska jag utnytta en av mina träningsveckor på Balanz med syster den här veckan! Måste ha en ordentlig vecka med motion så att jag kan komma igång ordentligt.Ser ju inte riktigt ut så här... besvikelse. 

Staffet svensk guld

Otroligt att Sverige har fått guld i både herr och dam stafett! YOU GO SWEDEN! 
Och igår vann även Sverige över Lettland i herrarnas Hocky igår. Fan va vi är bra, eller vad tycker ni!? 

Sen så var det ju några bra låtar på melodifestivalen igår också, State of drama, ursäkta men jag vet inte vart jag ska ta vägen för att den var så bra! 


Så alla hjärtans dag vare va? ...

... Snarare forever alone day! 
Vad har man hittat på under denna ljuva och kärleksfulla dag, som enbart har gått ut på att sprida kärlek och visa hur mycket man älskar varandra? Jag har setat och skrivit, gjort ett prov på tre timmar, skulle kompletterat en uppgift också, men där satte jag ner foten! Det gör jag imorgon. Jag har inte lyckats få i mig mycket mat alls, har ingen matlust alls (WOOOOW nu kommer mina chiccas go crasy!) + en gigantisk blåsa i köften, gör så att det är omöjligt att äta mer eller mindre. Det finns inget jag hatar mer än munblåserna jag får. Nej jag har inte herpes, lider av något annat bara, som att jag biter mig för mycket, yes jag har en tendens att göra det. Börjar ångra mer och mer att jag nekade den där tandställningen 2010. I am a smart basterd! Well... det är ju det man är känd för, eller nått. Nej men jag planerade att göra chokladbollar idag, kompensera upp de där kalorierna jag inte fått i mig under måltiderna, men det såg inte ut att bli så, inget smör. INGET SMÖR! Och hur gör man chokladbollar utan smör!? Det gör man inte! The big guy doesn't want me to be happy on forever alone day. 

Japp men imorgon tar jag mitt pick och pack och moves to my sister from the same mister!
Kommer väl tillbaka om jag saknar mitt flanelltäcke för mycket, och om Frida inte kan ta sig an en tripp till stan, yes Frida jag förväntar mig ett visst angagemang nu. This girl with the cute but needs her attention to!

Valentine's Day...
Pretty Much 😐

Untitleddet går inte alla tider

Iblan går det inte alltid som man vill, idag är det en sån dag för mig. Har inte fått någon sömn och när jag somnar väcks jag av ett sju helsike liv och noll respekt för den som sover på soffan (ja ibland sover jag på soffan hos mor). Kroppen är trött och mår inge bra så jag kommer bli hemma idag.

Bonfire heart

Nej nu är jag trött på allt, packar ihop mina saker och flyttar in hos syster ett tag! Sen får vi se hur det ser ut frammåt, blir på obestämd tid, kan ju köra det gäms med min nykterist period, som är på obestämd tid. Känns som mitt liv börjar bli på obestämd tid. Nej nu blev jag deppig. 

Första låten fick jag skickad till mig, samtidigt som man fick något väldigt fint skrivet till en, värmer mitt arma hjärta <3

Feliz cumpleaños

En av tacoligans grundmedlemmar fyller år i dag, nämligen min syster. Hon fyller 22 år och är min räddare under dagarna! Hur överlever man utan en syster? I riktig tacoanda slänger jag upp en bild på en födelsedags-katt-tacos! För det finns inget bättre sätt att säga grattis på än en katt utklädd till tacos!

 
Tatoos

Det här med att vela mellan att vela ha en tatuering eller inte kan göra en galen! 
Samtidigt som jag vill ha en så vet jag inte om jag faktiskt vill ha en, svårt det där. 
Det känns som att ända sen jag bestämde mig för att vela ha en har alla kommit och skaffa en, blir lite mer velande pga det faktum, och jag har velat i snart tre år över det här, någon som har beslutsångest?

Sen det där med motiv! Det enda jag tänker på att jag vill göra är Harry Potter motiv, och det är en hel del! 
Texter, symboler, "nummer", YOU NAME IT! Har kommit på ungefär sju olika motiv och variationer av motiven. Och jag skulle inte ha något emot att ha alla. Då kan man även ställa sig den frågan, gillar Clara mr Potter? yes, yes she does. 

Så nedan ser ni två alternativ. Den till vänster kan jag tänka mig med eller utan deathly hollows symbolen och något annat krims krams på sidorna, men vill ha symbolen som en tatuering också. Den till höger kan jag tänka mig med eller utan strecket öveer wormtail. Sen vill jag även ha en tatuering med Sirius Blacks fängelsenummer, och sen en expecto patronum tatuering. 

Sen kommer det där med placering också, handleder, nacke, ben, armar, rygg, axlar, undermar, nyckelben, revben, yes you name it! Om någon har ett förslag till utseende och placering för ni gära komma med förslag!

 

Some girls

Mindblown Posts

Yeah...

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0