Mot de öppna viddarna på fjällen!

Har fått jobba tre dagar den här veckan, tisdag-onsdag och även idag, woop woop! Det tackar vi för. Och idag så blev det en tripp till Eskilstuna där för mycket pengar gick åt... kom hem med ett linne, nya solglasögon, en svart liten väska, en baby lips med spf, mascara och sen en parfym och body sorbet från body shop. Saker jag ska ha till viva la spania, skulle ha en ny bikini och skor men det fanns INGET, och de skorna jag ville ha hade inte min storlek. Tecken på att sommaren börjar passera? Men det får handlas där helt enkelt, om jag inte håller mig till min banan bikini och svart nerdel och gul överdel, funkar det med. Skulle velat haft ett par shorts, en lång och en kort kjol, men där sa kontot nej, måste ja spara några kronor (=noll). 

Men i morgon åker jag iväg till Härjedalen, kärt återseende, var kusligt många år sen jag var där sist så när pappa och bror sa att de skulle dit bestämde jag mig för att hänga med! Systern kan inte hänga med men vi ska försöka åka dit igen i September, eller när löven börjar skifta färg, yeay! Så Clara ska både fiska och vandra, som den gamla goda tiden när man hade lite färre år på nacken! 

Skulle sökt några jobb ikväll, men har inte orkat och de jag skulle söka var så jälva krångliga och jag hade inte rätt format på mina dokument... så jag skiter i den saken. Så min aktivitetsrapport kommer vara lagom mager för Augusti. Eftersom jag även kommer åka till Spanien om en vecka, och tre dagar, så kommer jag inte riktigt hinna söka så många jobb, beroende på när jag kommer tillbaka från trippen till fjällmarkerna. Hej pisk från AF! 

Kommentarer
Postat av: Frida Elisabeth

säg inte att du varit på semester för då åker du direkt!! :o

Svar: Haha nej nej! I ain't stupid!
Clara

2014-08-02 @ 21:38:21
URL: http://fridang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0