Tillbaka

Clara är tillbaka från Spanien, kom tillbaka den 28 och har hunnit med lite sen dess, eller ja, en utgåg i strängnäs och lite shopping. Men vi får se om jag skriver om det här eller på min nya blogg, den har ingen design än så den ser förjävlig ut. Ska även försöka ta lite bilder på det jag köpt både i Spanien och här hemma. Så nu är man lite pank, och resten av pengaran blir att köpa mat för troligen. Fast jag skulle behöva färga håret(fast jag gjorde det innan jag åkte så har det växt en del på två veckor.) och sen beställa klipptid, men det får nog vänta tills pengaran rullar in nästa gång. 
 
Nu vet ni ialla fall att jag lever! Och på Tisdag börjar jag Engelska 6 på komvux, så då får man lite att göra, ist för att vänta på att bättre tider ska komma. 

Det där med att komma hem

Att få sova i sin egna säng efter att man har varit borta är oslagbart, så skönt att krypa ner under täcket och mysa ner sig. Man sover så utomordentligt bra! Men nu är det dock dags att sätta igång med alla måsten. 
Har slängt in en tvätt i maskinen och nu måste jag sätta mig och söka några jobb. Tanken var att jag skulle följa med Frida till Stockholm för att vara med Lina och David + en utgång, men med Spanien runt hörnet så är min fond låg och de ören jag har kvar på kortet måste sparas och sen måste jag hinna söka så många jobb jag kan, så känner mig lite stressad och måste skippa att så mina pinglor, det jobbiga är att Frida flyttar till Norrköping nästa vecka(?) Och då är jag ju i Spanien!!!! Jag kan alltså inte vinka hej då... 

Sen har jag inplanerat att vara valp-vakt på måndag så då försvinner ännu en dag, men mys med valp uppskattas! 
 

bruksvallarna

Jag har det bra här i fjällen, bortsett från att jordens undergång utspelar sig utanför stugan och myggen älskar mitt blod! Jag har blivt förälskad på nytt i fjälltopparna och bergen som omger dalarna, vill bestiga och vandra på varenda en av dem! Det hela känns som det platsar i en film, om det inte var så långt ut åt ingenmansland skulle jag trivas som fisken i vattnet här.
Mot de öppna viddarna på fjällen!

Har fått jobba tre dagar den här veckan, tisdag-onsdag och även idag, woop woop! Det tackar vi för. Och idag så blev det en tripp till Eskilstuna där för mycket pengar gick åt... kom hem med ett linne, nya solglasögon, en svart liten väska, en baby lips med spf, mascara och sen en parfym och body sorbet från body shop. Saker jag ska ha till viva la spania, skulle ha en ny bikini och skor men det fanns INGET, och de skorna jag ville ha hade inte min storlek. Tecken på att sommaren börjar passera? Men det får handlas där helt enkelt, om jag inte håller mig till min banan bikini och svart nerdel och gul överdel, funkar det med. Skulle velat haft ett par shorts, en lång och en kort kjol, men där sa kontot nej, måste ja spara några kronor (=noll). 

Men i morgon åker jag iväg till Härjedalen, kärt återseende, var kusligt många år sen jag var där sist så när pappa och bror sa att de skulle dit bestämde jag mig för att hänga med! Systern kan inte hänga med men vi ska försöka åka dit igen i September, eller när löven börjar skifta färg, yeay! Så Clara ska både fiska och vandra, som den gamla goda tiden när man hade lite färre år på nacken! 

Skulle sökt några jobb ikväll, men har inte orkat och de jag skulle söka var så jälva krångliga och jag hade inte rätt format på mina dokument... så jag skiter i den saken. Så min aktivitetsrapport kommer vara lagom mager för Augusti. Eftersom jag även kommer åka till Spanien om en vecka, och tre dagar, så kommer jag inte riktigt hinna söka så många jobb, beroende på när jag kommer tillbaka från trippen till fjällmarkerna. Hej pisk från AF! 

stay creative


Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0