Men hallå där!

Min plan att vara produktiv idag gick inte så bra som jag hade hoppats, får ligga i rejält imorgon ist! 
Dagen idag har varit så seg, har knappt varit några kunder alls inne så det har känns som man bara stått och trampat i flera timmar. På förmiddagen fixade jag kort, presentpapper och lite sånna saker som hade kommit, och det var dagens höjdpunkt, förstår ni då hur lite man har haft att göra? Eller jag kanske ska säga att Terese, yes,Terese my beloved friend som jag har kännt sen jag var vadå? Typ 1? Ja dagis iaf! Det blir andra gången man träffar henne inne i butiken, fast den här gången kom hon in medvetet för att träffa mig, gjorde dagen lite ljusare. Så när pengarna rullar in den 25 ska vi bestämma en dag då vi ska fika och bara prata, vi har inte träffats ordentligt på ett år kanske? Men det är det jag gillar med vissa vänner, det spelar ingen roll hur länge man är ifrån varandra, man vet att de alltid kommer finnas där och man känner inte det här tvångsbehovet av att man MÅSTE höra av sig för annars kommer de att försvinna. 
 
Nej men man kanske ska hoppa i sängs! Imorgon är det inte praktik, men måste dra ner till butiken iaf för att ha tre-partsamtal med lärare och chefen, ingen höjdare! Men måste göras! Hoppas att min lärare har fått mitt mejl om att jag inte kan göra betygssamtalet samtidigt... annars blir det jobbigt. 

Kommentarer
Postat av: Jonas Wallén

Hej. Tack för din kommentar. Ja, bacon får vad som helst att smaka bra, ett tips innan man virar runt den är att marinera kycklingen i chili, honung, svartpeppar och lite extra flingsalt. Bra blogg du har förresten, själv är jag nybörjare.

Svar: Men mums! Det måste jag prova! Tack så mycket, Har inte varit så engagerad i bloggen förrns nu, men ska även ta och byta snart för att få en ny start och inte ha massa babbel här och göra det hela ordentligt ist.
Clara

2014-04-17 @ 11:13:23
URL: http://jonaswallen.blogg.se
Postat av: Alexandra

Sv: Tack! Jag har väl inte alltid velat vara Au Pair, men sedan 2an i gymnasiet så började jag fundera mer och mer på det och ja nu är jag här! Ville främst resa ut i världen och förbättra engelskan så det blev två flugor i en smäll ;)

Svar: Okej va kul! :)
Clara

2014-04-18 @ 23:47:36
URL: http://alexisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0