sova tungt med söta drömmar

Nu har jag spenderat hela dagen i mina träningskläder, kan faktiskt inte klaga, det har varit otroligt skönt, sen om det är fräsht är en helt annan fråga som jag inte bryr mig om! Kan även tillägg att nu är första gången jag faktiskt varit trött innan tolv slaget, det gäller alltså att passa på att gå och lägga sig när man väl känner tröttheten slingra sig på en, det är inte ofta man får uppleva den nu mera... 

Godnatt kära vänner!
 

the gray days continue

De händelselösa dagarna fortsätter, försöker intala mig själv att jag vill åka tillbaka till Nyköping imorgon, men i själva verket så vill jag faktiskt inte det just nu. Jag kommer komma tillbaka till en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag utan dess like... Inte så taggande, sen att man ska till arbetsförmedlingen fredag halv nio gör inte saken bättre! Måste försöka vandra in till stan och kolla efter en enkelt klänning eller topp samt en inflyttningspresent till Lina och David (Frida vi håller tummarna att jag hittar något!)

Min dag har annars spenderats framför tv:n, kört lite lätt träning och kollat efter jobb. Den här rutinen börjar bli extremt tråkig, någon som vill hjälpa mig att bryta min rutin?

regnet sätter stämningen

Blev ingen Frida idag, klistrade mig framför tv:n med popcorn framför hart of dixie och vad en tjej vill ha (eller vad den heter), man kan inte klaga! Men nu är det sömn som gäller! Blev ingen träning idag heller tyvärr, men imorgon blir det att köra lilla schemat!


helt klart ruggigt

Nu kan man nog kalla det för en typisk svensk sommar, ruggigt, blåser och regnar. Själv tycker jag det bara är mysig, men planen att promenera lilla hunden gick inte så bra. Han vill ut hela tiden men så fort han kliver utanför dörren vill han in igen, så en promenad är inte på tal om då han skakar när han kommer in för att han fryser.. 
Känner att det är en sån kväll som behöver vara lite mysig framför en film med min kära vän Frida! 
Så Frida, vad säger du!?

Gudarna är inte på min sida

Sen jag kom hem till mamma har jag bara fått en dag med soltimmar, annars har det bara bestått av mulet, lite kyligt och inte alls passande när man vill ligga på baksidan och sola. Gudarna försöker väl säga mig att jag ska försöka få någon nytta gjord ist för att sitta å lata mig, går inte så bra. Idag måste jag dock få lite små saker gjorda.

- Plocka undan lite i köket
- Plocka ihop några IKEA lådor mamma köpt
- Rätta till projektrapporten (orkade inte sätta mig med den igår...)
- Vika ihop och plocka undan några stora plastpåsar som en madrass låg i
- Promenera lilla hunden
- Och till sist träna så klart
 
Inga stora grejjer men lite smått som kanske kan hålla mig någorlunda sysselsatt.

Bad  | via Facebook

vita grillade kuddar

Eftersom marshmallows är så svårt att stava får det bli som det blir! Den här dagen avslutades då med att Frida och jag bestämde(eller jag bestämde) att vi skulle grilla marshmallows. Så det blev att aötta sig framför grillen och bara lyssna på mysig musik och prata lite allmänt, samt blev båda extremt party sugna så det är ju bra att det inte är så sjukt långt kvar tills vi ska till Stockholm igen. Efter det får vi se hur det kommer se ut med party tillfällen för min del, pengarna börjar sina...


with some spare time

Nu när man ändå inte har så myket att göra så tänkte jag sätta mig på motionscykeln för att trampa i 30 min, även göra mitt korta träningsprogram. Har inga direkta planer idag, men måste dock sätta mig och klura lite med projektrapporten, nu när auguti närmar sig så måste den bli gjord tills alla kommer tillbaka till skolan, så ifall jag måste ändra något mer har jag lite tid på mig att fixa det innan all tid är borta. Känns wierd att ens nämna skolan när man vet att man har slutat och inte kommer gå tillbaka. Sen är det nog bäst att kolla in arbetsförmedlingen om de har några nya arbeten som man kan söka(högst troligt icke!) Känner att utan min kalender, som är hemma hos mig, så börjar jag bli lite lost och vet inte riktigt vad jag borde göra om dagarna! Tappar helt enkelt bort vad det är för dag och hur många dagar som har gått osv... 
 

Sorry men det här är en helt klart oslagbar bild. Bara det faktum att han är en velesoraptor får mig att vela gifta mig med honom! 

pool time!

Man innser hur bra barnasinnet är kvar när man leker runt i poolen med en av sina äldsta vänner som om man vore 6år igen, we love it! Grym motion bleb det också när vi simma runt där som skadade sälar. När vi började bli lite ned kylda och frusna klev vi upp och det var dags för att äta pizza och försöka återfå våran värme. Nu sitter vi framför pitch purfect och myser som avslut på dagen!Fin människa de där!<3

wine and other stuff

Tillbaka från sthlm! Lina och David hade galet fint i sin lägenhet och katten va sjukt söt, som även underhöll oss i några timmar. Kvällen bjöd på massa vin med fina människor som man nu längtar till att få träffa igen, den 10 augusti då det är inflyttningsfest och utgång i Stockholm som gäller! Det blev massa skratt å prat och man ringde inte ett enda samtal, score!
fin fina med att mobilblogga.

Det fin fina med att skriva inlägg på mobilen är att man inte vad för ord man får ut av det hela... Man tror att man skrivit något så visar set sig att man får ett helt annat fint ord! :D

trampa på!

Sitter just nu på motionscykeln framför ellen den förtrollade, blir ett fint avslut på dagen! Sen blir de att hoppa in i duschen och mysa ner sig och kolla klart på filmen innan man går och lägger sig. Imorgon blir det att åka till Stockholm för att spendera natten hemma hos Lina och David, de har en ny lägenhet och en ny kisse vid namn Ulrik! Va ett tag sen nu man träffa the love birds så de ska bli kultur!En random bild på min omstoppade syster <3

förmiddagsträning

Kännde då det inte blev någon träning igår så körde jag lite på förmiddagen. Ska köra igen sen när jag kommer hem till mamma. För tillfället kollar jag på kungens återkomst extended version, man inser inte hur mycket man missar av filmen förns man ser extended!


(week 3)

Mina resultatbilder blir alltid så dåliga... man ser större skillnad irl än på mina bilder! för på bilderna är det knappt någon skillnas alls.

@ my sis place

Då har man anlänt till systers lägenhet, ringt komunen och fått lite att tänka på, något i stil med: då är det bara att flytta tillaka till strängnäs... Man bara måste älska motgångarna här i livet! Vad skule man göra utan dem?
Är ju ingen mening med att något ska vara lätt här i livet, känns ju onödigt?

sweat is fat crying

Alla dagar kan man inte prestera på topp, men man kan alltid prestera något. 
Skulle sattsa på hårt idag men gick inte så bra, men tack vare att jag inte presterade något utav gårdagen så kände jag att jag inte kunde skita i det helt idag heller. 

Det blev 30 min motionscykling som uppvärmining
25 rygglyft
20 sit-ups
25 armhävningar - knän
55 sek 90 grader
40 calf raises
30 squats
45 "bicycle crunch" 
Alla styrke övningar förutom sista körde jag x3

Imorgon tänkte jag försöka ta en resultatbild, vet inte om man kommer se så mycket tack vare min svacka och dålig planering av mat, men kan alltid vara intressant! 

 

bort bort dumma moln!

Nej nu trotsar jag de dumma molnen! Jag sa att jag skulle få en vecka i solen hemma hos mor min, så fort man kommer hem så börjar solen ta betäckning bakom stora moln. Nej det skiter jag i nu för nu ska jag ha min sol! 


Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0