Check!

Ja då har man fått lite gjort idag iaf! Blev att städa, leta jobb och den här gången fick jag faktist skicka iväg några CVn, och tagit tag i att börja träna igen och jag kommer ligga på  5 min mage, 5 min ben och 5 min rumpa nu ett tag igen, så ett enormt baksteg har tagits men inte så mycket att göra åt saken än att kämpa tillbaka! Klockan är även halv elva så det är snart dags för mig att krypa ner i sängen för att sova, dags att försöka få lite ordning på saker och ting tycker jag.
 


TRY SLEEPING NOW BITCHES!
 

It is a new day with the same routines

När jag intalar mig själv att lägga mig tidigt så går det inte så bra. Jag var super trött i går men lyckades ändå inte dra mig till sängen, BRA CLARA! Men ska faktiskt förska lägga mig innan 23 idag, vaknade 12 idag så känner att man kanske borde vrida tillbaka dygnet. 

 

Första gången sen...

Blev en tur till hästen idag, mamma sov här och hon skulle även dit idag så jag följde med. 
Jag hade redan bestämt mig att idag skulle bli den dagen som jag satte mig på hästryggen och galoppera för första gången på över ett år. Jag började med att känna igenom honom, skritta runt, trava, stanna, svänga osv. Sen började jag trava runt i en stor volt inne i ridhuset, en ganska stor del där de förut hade en runkorall. Sen tog jag mod till mig och satte igång i galoppen. Red ungefär lite mer än ett var och stannade honom sen. Oron jag inte trodde att jag hade började verkligen gnaga nu. Kände nästan att tårar började komma och jag skakade som ett asplöv. Innan jag sluta ville jag köra galopp i andra varvet också, det kändes såklart jobbigare nu, fick trava runt och försöka andas lugnt innan jag satte igång. Jag känner mig fortfarande lite skakig och svag i benen. Det här är verkligen något jag skulle behöva göra varje dag för att få oron att släppa, det negativa med att inte kunna ta sig till hästen slår till. 

Jag har egentligen ingenting att oroa mig över när jag rider den hästen, lyssnar på varenda vink, stannar när han ska stanna, inte busig av sig och skuttar eller liknande, dock så kan det inte hjälpas att man har den där känslan av att något kommer hända.


The Mortal Instruments: City of Bones

Igår så blev det att gå på bio med Adrian, han gav mig det i en lite för sen födelsedagspresent, blev filmen Mortal Instruments: city of bones. Den var grymt bra och längtar tills fortsättningen kommer! Blir även sugen på att läsa böckerna, så det blir nästa projekt efter att man lyckats läsa klart alla serier man har påbörjat. Jag rekomender filmen starkt, kanske inte faller alla i smaken, man kan alltid ge den en chans!


Norskfylla och koskitHere we Go! Insåg att jag missade att filma mums-mums delen, men inget man kan göra nu! Hände inte så mycket på ded fronten dock, då det brukar vara den som är ganska händelsefull annars!
Sen är det alltid lika underhållande att se ettorna krypa i koskiten, så glad att man redan har gått igenom allt det här! Yes och ingen är tvingad att göra det här utan de väljer själva om de vill vara med på det eller inte.

Ökna Inspark 2013Några bilder från insparken igår, har några videoklipp jag tänkte sätta ihop så kan ni få se också!
 

Rond 2

3/8 möten avklarade på arbetsförmedlningen, denna gång handlade det om hur det ser ut när man startar eget och lite små saker runt det. Sen hade man att se fram emot Öknas inspark, se ettorna krypa runt i skit och köra norska fyllan. Alltid lika kul! Men skriver mer om det imorgon för nu orkar jag inte!

Kärt återseende

Idag var det i alla fall lite mer saker som skulle hända, jag och Erik drog ut till Ökna för att träffa lite människor, blev väl mer eller mindre dit tvingad av en viss biff! Där blev det även att träffa Frida E, Charlie, Adrian! Så underbart attt se de där ansiktena igen, tre ansikten som nästan alltid har ett leende på sina läppar! Det mycket skratt och prat, sen avslutade vi kvällen på Max med en lyxshake!

 

Vad vill ni bemästra för färdigheter?

Ibland kommer man bara på saker man skulle vela vara bra(eller helt enkelt grym) på, eller helt enkelt bara bemästra till en okej nivå. Jag tror att alla har något/några saker de skulle vela prova på elle få lära sig, så jag tänkte dela med mig några av mina saker som jag skulle vela lära mig!
(Skriver dem i ospesifik ordning)

- Lära mig skjuta pilbåge
- Samt gevär och pistol/revolver
- Kunna spela golf
- Kunna göra perfekt "cat-eye"
- Lägga en felfri sminkning
- Kunna redigera bra egenfilmade videor

Det här är bara några enstaka saker som kom upp i mitt huvud som jag skulle vela göra och/eller bemästra.
Man kan säga att det är en salig blandning mellan färdigheter, stora som små, som jag skulle vela lära mig.
Sen finns alltid basic sakerna som ungefär varje person skulle vela lära sig, teckna, spela piano och gitarr. 
Börjar det gå ut för?

Det här var en person från barnkändisarna som jag höll tummarna för, men efter VMAs så börjar man fundera. Börjar det gå ut för för Miley Cyrus?
Bara jag som tycker att det här bara är sjukt? Att hon beter sig som, jag vet inte vad?
Det är många som har betett sig olämpligt på olika sätt på liknande tillställningar men aldrig riktigt på det här sättet. Eller har jag fel? Iaf när det sitter barn och underåriga i publiken.

 

raise the roof with confidence

Jag kan ibland gå igenom bilderna på mig själv som jag har och andra har tagit och helt enkelt tänka, F*an va snygg jag är! Men ändå så är man singel? Blixten slår mig samtidigt som jag och min kära syster hoppar runt som små aport och sjunger våran egna taco låt att anledningen kanske är ganska självklar. Vi två kommer förevigt få stå ut med varandra, syskon som är för lika till sinnet, våran humor är inte många som förstår sig på. Tycker synd om människor som behöver stå ut med oss samtidigt när vi är som värst. Anledningen är alltså ganska enkelt till varför vi båda är singlar. Men det kanske är bäst så, då slipper vi plåga några stackare med våra upptåg. Vi är för roliga helt enkelt!
I will always care about you


#OOTDMina mönstrade jeans/leggings får aggera som min ständiga kompanjon som kommer från Gina Tricot, linnet vet jag inte vart det kommer ifrån och samma gäller jeansjackan, halsbandet från Ur&Penn. Det blev en spontan och oplanerad matchning av linnet, något jag hade på mig och skulle dra ut så drog på mig byxorna, stoppade in linnet och BOOM! it looks good!

A hint of red
Guif - Haukar

Filmade lite under matchen idag så ni kan få se lite hur det såg ut.
Guif vann förövrigt med 28-20 (om jag minns rätt)!Underbara ljudet av gnisslande skor mot golvet, klistrad boll, dommarens visselpipa och engagerad publik, yes, this sport i like! 

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0