välkommen till rätt tidsåler

 
Nu är Clara en av folket, och ingen kan komma och klaga på att jag har en dålig/gammal mobil längre ;))
Planen var att s2an skulle inhandlas somsagt, men den hade tagit slut på bara 2 dagar ungefär i hela sverige så den som kostade lika mycket men som är bättre (liiiite sämre kamera 5mpx) så slog jag till! Samsung galaxy s3 mini!

Kommer dock lämna godingen hemma tills jag kommer hem imorgon, så den kommer få gotta tills sig och fyllas med enerig tills dess! Can't wait! :3

when your feeling down

Dagens plan var egentligen att följa med Lina och Frida till e-tuna, men moi känner sig ganska låg just nu och trängas bland männsikor och tvinga på sig ett leende kändes inte så lockande. Så jag tog och stannade hemma ist. Överaskningen blev dock att när de var klara med sitt handlande att de tittade förbi en stund och kollade på Avengers med mig ^^ Så blev att va lite social idag iaf :)
 
 

Trying to keep my mind busy so i don't think of you

Så sitter man här i väntans tider på att flickorna ska dyka upp, myyyysigt ska det bli!
Sen får vi se vad vi hittar på, om vi stannar här eller vandrar hem till Frida ^^
Lina skulle iaf dyka upp runt 7 så man får väl la försöka hitta på något tills dess, kolla på vampire diaries lär ju va den lättaste tidsfördrivningen ;))

 
Den där fjortistiden var ju för underbar alltså!
Känns som en evighet sen...
Otroligt hur fort tiden bara passerar förbi utan att tänka på det
 

make my day

Efter att ha setat och läst och varit allmänt osocial så bestämde sig jag och fina Frida för att mötas och ha lite roligt och trevligt tsm! :) då det inte blev någon pulka åkning igår så blev det att va social idag ist ^^
Först så spelade vi little big planet hemma hos frida, gah de va länge sen och oj va stressad och hyper man blev X)
Sen blev det att planera att kolla på film at my place, men kom inte så långt så det sluta med att vi kolla på X-man the last stand då den ahde kommit en bit på tv:n!
 
Imorgon är planen att träffa Lina, senast tror jag var när jag fick kläder av henne sen kommer jag inte ihåg om jag träffat henne... lite sorjligt! men sånt är livet, bara att försöka hantera och träffas när man kan helt enkelt ^^
Så det ska bli kul att träffas igen!
 
Nu har jag bestämt mig iaf att det kommer få bli en Samsung Galaxy S2, vit, som ska inhandlats! Så det ska försöka göras nästa vecka ^^ (förhoppningsvis.)
 
http://tubby.scene7.com/is/image/tubby/I9100WHITE?$prod$

Pitch Perfect

Har länge velat kolla på filmen Pitch Perfect, så nu såg jag till att få det av-checkat!
Ångrar inte att jag kolla på den, verkligen inte, en oslipad diamant kan man nog kalla det
Inte många som sett den, eller hört om den, men det tycker jag ska ändras på för bra va den!
Härlig/bra musik och många bra skådepselare med också, no doubt about that!
 
 
 
Så har ni inte sett den här godingen så tycker jag att ni ska ta och göra det, en balndning mellan, komedi, musikal och självklart så måste man ju ha med dramat, vad annars gör en film ;))

Cirkeln

Kanske ska ta och skriva lite om Cirkeln också nu när den är färdigläst också
Handlar om sex stycken tjejer som inte har något gemenssamt, förutom det faktum att de går på samma skola, det är allt från mobbare till mobbade. De förs samman under det mystiska fenomenet blodmånen där deras liv och öde kommer ändras drastiskt. De får reda på att de är de utvalda, de som ska försöka förhindra att Apokalypsen ska slå in.
 
Cirkeln är en svenskskriven bok och den kan lätt mätas med fantasyböcker från utländska författare, man fastnar väldigt lätt och det är väldigt lätt att det slutar med att man sträckläser i flera timmar, tror jag satt i 5h igår.
Välskriven och helt klart spännande! Nu kan jag inte annat än att längta tills jag införskaffar fortsättningen, Eld.
 
http://www.adlibris.com/se/covers/M/9/12/9129676053.jpg

Check!

Nu är boken utläst, Cirkeln, och nu måste man faktiskt hoppa i sängs för att sova!
Uppe alldeles för sent på loven känner jag!
 
Så god natt med er!
Inget värdefullt inlägg egentligen, men så ni vet att jag lever iaf ;))

GOD JUL ALLA GLADA! <3

God Jul på er alla glada människor där ute!
Jag sitter ännu en gång hemma hos mamma efter att ha varit hos pappa och firat, nu kanske man kan försöka få mamma att kolla på film med moi, ett tappert försök ska göras
 
Det har varit mysigt och trevligt med min kära familj måste jag säga, har fått Taylor Swift parfymen och hungergames trilogin så tjejen är glad! sen har jag fått en lampa och glas till lägenheten och lite annat smått ^^
 
 
Blev en ganska chockande jul om man ska vara lite rolig, min plattång är inte så rolig att använda längre så att säga... vet inte riktigt hur det har blivit så men idag märkte jag att den ger ifrån sig stötar. Så hej då plattången! och dags att försöka investera i en ny... Förstår inte hur jag lyckas. Alla mina dör. Den här är inte ens ett år gammal. -.- LYCKAN ÄR TOTAL!

Fan av magins under? (Frida jag hittade bilden!)

Om du är som jag ett fan av alla magiska ting och vill ha en trollstav inspirerat av Harry Potter
Well här har ni några enkla steg för att eran dröm ska slå in, utan att behöva åka till Harry Potter världen i Orlando för att köpa en
 

23 December

Nu är Clara lycklig ^^
Har fått umågs med fina Frida och vi har haft det mycket mysigt som planerat!
Först blev det en tripp till Willy:s för att tjejen skulle handla lite små saker och sen blev det nästan direkt till pulkabacken för premiäråket!
Vi skrämde barn, fick veta att det ver en älg i backen(som inte fanst där egentligen) och drack varm choklad, blev race och tåg och singelåk och lite plogande också. Äntligen fick man åka pulka igen :3 två år sen man gjorde det sist! Herre min sakpare!
Efter det så blev det att vandra hemmåt för att färga flickans hår och nu sitter man här ensam igen.
Blir att göra lite mat och kanske kolla på en julfilm, det är ju ändå julafton imorgon :D
 
 
Yes jag är en mästare på att sno bilder från mina kära vänner ^^

Dagens plan är:

 
Yes en bild säger mer än tusen ord, dagens plan är alltså att umgås med fina Frida :D
Inte setts på ungefär 3 veckor så idag är planen att ha super duper mysigt!

SLEEP!

Vad gör jag vaken? det är faktiskt en bra fråga!
Har varit trött i över en timme nu, men har hållit mig vaken bara för att kolla på två avsnitt av Vampire Diareis :3 det är ju så bra! Men nu blir det faktiskt att sova, imorgon väntar roligheter! (om det blir som planerat så att säga)
 
 
Pulkaåkning kanske kommer hamna på schemat imorgon, allt för länge sen :3

hugger snart av den!

Jag känner mig gnällig och att jag klagar mycket över min fot, men jag orkar faktiskt inte gå runt med en fot som inte har blivit bra! Vissa dagar är bättre än andra kan man mer eller mindre säga, men jag känner alltid av den. Det kanske inte gör lika ont alla dagar, men det finns fortfarande där. Är det så här mitt liv ska se ut fram över?
Jag vågar inte springa då jag inte vill göra illa foten, har redan trampat ruskigt snett en gång och det va inte roligt kan jag säga.
 
Sitter jag still för länge gör det ont, går jag för långt gör det ont, står jag för länge gör det ont. Vad jag än gör blir den rusktigt ansträngd och svullen. Det är inte roligt över huvudtaget. Jag känner mig mer eller mindre hjälplös när det kommer till den här dumma foten. Vill rent av bara hugga av mig skiten och bli av med den om det ändå inte vill bli bra! Tog bort "stöveln" den 20 Augusti och det är fortfarande inte helt bra.
 
 
Den va ju så fin och sne när de hände, härligt svullen var den ju också! Ungefär dubbelt så stor kan man ju nästan säga!

blir inte alltid som man planerat

Ändrade planer blev det idag då...
Skulle ha kollat på the hobbit med min kära syster men blev lite förhinder så slutade med att vi bara åt pizza ist :)
Annars har jag setat och läst hela dagen och även klätt granen (som inte blev så fin...)
Så nu är man hemma i länna igen och tagit på sig myskläder och så ska jag ta och läsa lite mer och sen kanske det blir att kolla på ett avsnitt av the vampire diaries :)
 

Julkonsert med mi familla, Done!

Nu är man hemma från en trevlig vistelse i e-tuna, blev en sväng till tuna innan vi drog mot underbara Bamboo city för att äta, har inte ätit där på jätte länge nu så det var mums! Och efter det så blev det julkonserten, jag och kära syster roade oss på bästa sätt som alltid och irriterade de små stackarna som satt runt om kring oss :3
 
 
Nu ska jag nog ta och läsa lite ur Cirkeln eller kolla ett avsnitt av Vampire Diaries, svårt val måste jag säga...
Men först så måste man få tag på kära syster igen för att bestämma vilken tid vi ska kolla på The Hobbit imorgon, äntligen säger jag bara! Längtat så mycket :'3 Sen är det bara Life of Pi kvar att se som har varit ett måste för min del!

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0