Hela min vecka!

Hello!
Nu har jag inte skrivit på hela veckan, brukar få chansen att skriva i alla fall en gång.
I måndags så blev det första dagen för ladugårdsjour, det gick ganska bra men känndes lite konstigt då man inte var van heller :) Sedan blev det att vara i tian hela kvällen typ, orkade inte göra så mycket för att jag var så sjukt trött :) men var lite social i alla fall :)
På tisdagen så var det också ladugård, då gick det bättre och man hade kommit in i det hela med arbetet och mjölkningen :) sedan på kvällen blev det tian igen :)

På onsdagen var det ett ganska så utspritt ladugårds pass, då vi hade natinella i engelsklan och sedan skolfoto klockan 15.00 så blev det ganska korta pass :) och jag är så sjukt nöjd med engelska nationella! Fick G+ på skriftliga, VG på tal och VG+ på hör och läsförståelse! :D Hoppas skolfotot blir bra också! ;)
På kvällen så blev det att gå med Adrian, Gustav och Jesper upp till fjorton för att kolla på bonde söker fru och efter det så blev det att leka mörker kurragömma! Då gjorde även Anna och Mickis oss sällskap! (kommer inte ihåg om Viktor var med eller inte! ganska frustrerande!) Klockan hann bli typ tolv (närmare ett) innan man kom tillbaka till huset för att sova! Men lätt värt det ;)

På torsdagen så blev det vanliga lektioner och sedan på kvällen belv det att plugga matte och sedan så blev det att gå till stallet för att hjälpa Anna med kvällsfodringen, då följde Albin, Viktor och Adrian också med :) och på vägen tillbaka så möttes vi av Alex :) Efter det så blev det att leta efter ett hus som ville vara med och leka med oss igen ^^ tills slut blev det att leka i sjuan ;) Sedan så blev det att stanna i elva efter att de andra (bortsett från Albin då hade gått när vi skulle leka) gått till slottet. Där satt Charlie, Atle och Albin och kollade på rambo så jag gjorde dem sällskap :) Sedan blev det att sova :)

Idag så var det vanliga lektioner, vart lite halft tråkigt halft kul :)
Sedan så råka jag skrämma stackars Albin lite x)
Vi brukar "häft bumpa" så jag har lite ont i höften idag ;d Så jag sa till Adrian att han skulle skälla lite på Albin men han tyckte att vi skulle säga att jag var inne på sjukhus för att min livmoder hade spruckit eller något, bara för att vi bumpat med höfterna (makes no sense) och då blev Albin lite orolig och fick lite skuldkännslor så typ efter halva lektionen kom Adrian inn och sa just det att albin blev lite orolig och så och det var bra om jag prata med honom, haha stackarn :)

Nu sitter jag och Tove i soffan och vet inte vad vi ska göra, måste plugga lite... -.- har så mycket att göra!
är skit hungrig också -.-

Men aja, skriver troligen mer i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0