ALLVARLIGT!

Runt 4-5 tiden igår så lagga datorn totalt! TOTALT! först kunde jag inte se startmenyn, sen så minimerade jag internet rutan då försvann allt! det blev bara blått! så jag ba okej, jag startar om datorn. När man startat om den vill inte skärmen funka! Hur mycket mamma än klagar på mig! det är inte jag som har skaffat oss virus å skit på den här datorn! DEN SAKEN ÄR SÄKER! skit dator...ska bli så skönt att slippa den här datorn sen! HAHA! JAG LOVAR KOMMER SKRATTA! HAHA! kan inte ens tänka hur skönt det ska bli... :O HAHA!
men när man ska skaffa en ny vet jag inte, det är upp till pappa och min kära broder, och mamma...som är emot allt jag säger när det gäller dator! pff, im gonna win!Ne men jag får trösta mig med att man ska till Tuna Park idag! måste vart ca 2 månader sen man var dör sisst! :O inte mycket som ska inköpas, en dream mouss och kanske nagellack :D har inte så mycket pengar att handla för då jag redan beställt kläder! (WIHO!) Men lite saker ska de bli :) (skulle igentligen behöva köpa en ny mascara, men det ska nog hålla till december,eller inte, men det ska nog lösa sig) thank you God! att pappsen ger oss fika pengar! varje vecka! :D


ne usch

Nee nu är jag hungrig igen...men inte undra på har inte gjort någon lunch! :O blir å ta tag i det nu :S har fan inte gjot någe vettigt idag...men men börjar med lunceh, får bli lax, kanske ris och bearnesås :D mumsigt :) måste be mamma handla idag, börjar ta slut på maten här hemma :o


oväntat?

Okej, familje nskulle ha gått på bio idag, Micheal Jakcson This is it, men självklart så ställer mamma in de... :( inte kul! Snacka besviken jag blev :( Nu vet jag inte vad jag ska göra idag :O


HAR HANDLAT!

Okej nu har jag beställt hem lite saker från hm :D blev dock inte det dära underbara 5packs armbandet...det fanns inte nu när jag skulle beställa...*snyfft* så fick bli två shit fina lila nagellack! :Ddet här klicka jag hem :D blev 650.65 kr med postförskott och frakt :D tyckte det var ganska bra pris! :)
men nu är det två armband jag måste köpa :O

maby i will...

Ska kanske beställa hem det hära idag! :D beror på om mamma orkar när hon kommer hem...hon brukar inte vara så villig!allt är från hm! :)
Boleron/cardigan kostar 299 kr
den blåa "tröjan" kostar 149 kr
legginsen kostar 99 kr
det breda armbantet kostar 59.50 kr
och svarta/silvriga armanden kostar 59.50 kr (5 pack)
skulle vara så snyggt! :D
Igentligen vill jag köpa det hära armbandet (kostar 49.50 kr) men det kommer inte in förens i november vecka 47! men får köpa det då, för jag ska ha det hära armbandet! JAG BARA SKA HA DET! kärlek direkt jag såg de!grymt snyggt<3

Kan säga att jag är mycket för silver/silver färg, bla för att jag tycker gult känns så fel och tycker själv (fast det är riktigt) att det ser så plastigt och fejk ut, vet inte varför jag tycker så, har bara blivit så. :)

Remember me

År 2010 den 12 Februari kommer vi få se allas favorit Robert Pattison i en ny film, Remember me:
"En drama som är riktad på två älskade som har en nyvunnen relation som är hotat när de försöker klara av sina egna familje tragedier."

I den här filmen kommer vi bla få se:
Robert Pattison
Chris Cooper
Pierce Brosnan
Martha Plimpton
Emilie De Ravin
Lena Olin (en svensk!)

 


Jag själv tror att den här filmen kommer vara riktigt riktigt bra! :o Längtar tills den kommer ut :D
Bara att kolla på bilderna som finns från filmen verkar den skit bra, längtar!


dagens händelser!

Idag ska jag leta efter en film som familjen ska kolla på imorgon! :D har fått det som uppdrag av mammsen! :o sen så ska jag se till att mitt rum blir färdigstädat, orkade inte göra så mycket igår, sen var jag med dom underabra Lina och Frida! :D lika härligt varje gång man träffar dom! :D<3

Funderar även på om man ska leta upp nya filmer, filmer som håller på att göras/är klara, osv osv :D Men får se hur mycket jag hinner idag, inte det lättaste att hitta filmer som inte gjortd än eller håller på att göras! ;)

aja nu ska jag sätta igång så jag får nogot gjort!Ganska bra tips som Blondinbella har skrivit! :) 

Mina 10 bästa tips att lyckas med sin blogg:

1. Namnet på bloggen är viktigt, det ska vara lätt att komma ihåg

2. Uppdatera ofta och ha en tydlig bild på vilka typer av inlägg du ska skriva så slipper du få skrivkramp (tex en dagens outfit, ett tipsinlägg, ett åsiktsinlägg etc)

3. Hitta en nisch där du är ensam. Jag skulle hellre coacha en blogg som skriver om skor än bara allmänt mode, för att det ät lättare att få en nischad blogg stor. Med en nischad blogg behöver du inte ha speciellt många läsare för att få annonsörer som betalar.

4. Blanda nischen du valt med personliga inlägg, tex “disktjafs med killen”

5. Var aktuell och skriv om händelser som dina läsare känner igen sig i

6. Registrera bloggen på bloggportalen.se

7. Bygg upp ett närverk med andra bloggar, länka varandra om ni ses, eller skicka ett mail och fråga om ni kan samarbeta tillsammans och kanske göra ett gemensamt repotage som hamnar i bådas bloggar. Genom att länka andras bloggar med deras namn på inlägget, hamnar du automatiskt i deras kommentarfält = Folk klickar på dig

8. Var inte rädd för att uttrycka dina åsikter i bloggen, men tänk på att allt stannar på nätet. När du ska söka jobb i framtiden så kommer din arbetsgivare kunna hitta allt du skriver. Att trycka upp brösten på varje bild och lägga upp bilder på drinkar jämt och ständigt kanske inte är så bra i längden.. Hur vill du profileras?

9. Kommentera i andras bloggar, skriv något finurligt men spamma inte!

10. Hitta samarbeten med tidningar, kanske din lokaltidning kan låta dig skriva en grej för deras tidning, ett repotage om de största bloggarna i deras kommun? Visa framfötterna helt enkelt och syns! I bloggvärlden måste man synas för att höras.


Grattis!

Idag fyller min mamma år :D grattis mamma!<3 så på fredag sak kanske jag, elena och mamma kolla på bio :) 

Men idag fyller även Julia Roberts 42 år! :)

Hon har bla vart med i Notting Hill, Runaway Bride, Pretty Woman, My best friends wedding (osv osv)
Hon är född den 28 oktober 1967, Smyrna, Georgia.
Hon har vinnut en oscar. Vunnit 35 andra priser, varav nominerad 37 gåner.

Två nya filmer som är på G, Valentine´s Day som blir klar år 2010 och Eat, Pray, Love som blir klar år 2011. 

 

städa...

skulle verkligen behöva städa mitt rum idag...men orkar verkligen inte. För mig är det kaos i mitt rum!

  

själv tyker jag att det här är S-T-Ö-K-I-G-T
så får bli att städa! :o

cafe prinsen

det fick bli att fika på cafe prinsen med macka :D en jekligt god macka :O med Philladelfia ost(eller hur det stavas), tomat och gurka (men även rödlök, men det peta jag bort) MUMS VADE! :D skulle ta en bagel men det brödet va slut *snyfft* blev typ cibata bröd i stället, guud va gott det va, vill ha mer! :D haha...interesantare får man skriva om...men nu sak jag ta och äta lite nudel soppa.. :P x)


tisdag med...

idag är det tisdag, å jag och elena ska ta bussen in och fika (eller äta, vet inte än) mysigt mysigt :D så nu ska jag ta och fixa mig lite gran, haha bussen går inte förens 13.46 så har god tid på mig x) nää men måste få ordning på håret :O annars händer det inte så mycket idag, vad jag vet.

Mamma ringde doktorn idag, så nu står man i en tre veckors lång väntetid! (pff, dom borde verkligen minska kön med två veckor!) allvarligt, så lång väntetid borde det inte vara fär någon! visst finns säker längre, men hallå licksom!(alla som sett New moon trailern borde fatta va det här märket är för något, nämligen tatueringen på alla "vargarnas" alltså när dom är meniskor) :D

hmm, funderar p åatt kolla på Twiligth när jag kommer hem :D va ett litet tag sen nu!


*pust*

lång tråkig dag och inget som hänt/kommer hända...man kanske kan lyckas övertala mamma att äta på mcdonalds? eller kommer knappast funka -.- DET skulle vara dagens höndelse i sånna fall, hmm...tråkigt...


mina fossingar

var hos en fotvårds grej, och fick reda på att jag har en inflammation i mina fötter och det är därför jag får så lätt ont :S men det bästa (och roligaste) som hon sa var att det var gansak braatt jag inte höll på att träna eller höll på med nån sport XD då inflammationen kunde ha vart värre då x) så jag hade rätt du (mamma) hade fel :D haha, det har vart bra att jaginte har höllt på att tränat då, alltså som gjort fötterna anstränga, fast blir ansträngd i fötterna varje dag i skolan ,då jag springer i trapporna upp och ner hela tiden, så kommer hem med ont i fötterna (inte jätte kul)

Brook Hogan ft Colby O´Donis - Hey yo!

Har praktist taget setat å kolalt på brook knows best hela dan! och då fick man se att hon och colby o donis har gjort en låt tillsammasn (dessutom passa dom verkligen bra ihop, om man kollat på programet så förstår man vad jag menar) :) så nu har jag lyssnat på deras låt ett xx antal gånger idag! :D den är i all fall riktigt riktigt bra!
Har vart ganska uttråkad idag, så har faktist (haha kul nog) gjort moon walk nästan vart jag än skulle gå här i huset... börjar få kläm på de hela :O ser kanske inte så bra ut men det kommer så småning om, i promis you!
moon walk

yeay! hittat ett klipp på sisådär 24 minuter hur man dansar michael jackson, bla moon walk! haha, fett grymt! nu ska jag lära mig hur man gör! :O om man orkar...hehemen även moon walk sidles (sååå coolt) som är skit grymt! :O (om man kan)

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0