hemma hos pappa

Sitter man hemma hos pappa och fixar musik till mobilen, måste rensa bara massa låtar jag inte lyssnar på! irriterande (smått) sen blir det nog att spela the sims 2 :D eller kolla film (hmm), haha interessant värre! :O Böev inge flickor i heligen... lite tååååkigt! :O då jag inte haft någe att göra heller :(

PANIK!

jag börjar verkligen få panik nu! finna inget att äta, jo förutom pasta som man levt på hela veckan, och det finns inget till det heller! MUMS...INTE! SHISES! vet inte när mamma kommer hem heller och hon kan heller inte handla då hennes bil har dött och då blir hon upphämtad! LICKSOM VAD SKA MAN GÖRA MER ÄN ATT FÅ PANIK!? finns knappt några mackor helker! Ja då får man panik! finns ingen mat, inget att göra och finns inget gott å äta tills i kväll (det är kväll?) ja jag har panik för den här fredagen s-u-g-e-r...

http://glockiz.files.wordpress.com/2009/03/panik.jpg

SUGER!

suuur!

Blir så sur...varför ska det vara så svårt att fixa en bloggdesign!? fattar nada av koderna, shit...orkar inte ha den jag har nu längre, it is boooring...Sen kan jag knappt röra på mig heller för att man har träningsvärk, hur kan man ha träningsvärk i nacken!? otroligt...kan dan bli värre, mjo de kan den, dumma historia...tänker fortsätta lyssna på min musik ett tag sen får vi se hur jag gör...måste smsa mamma också då jag hittat en till knöl i nacken! EN TILL! vafan äre här, två jevla knölar i nacken, en som komemr å går lite och den andra är ny, är det bara muskel knölar alltså ofarliga eller är det något värre? hmm, får vell vänta å se, men jag vill inte ha två knölar i nacken!

ohf

my head hurts! men men, va hemma idag shises inte kul alltså. Måste plugga till historia prov som är imårn! medeltiden vilken hemsk sak att läsa om. Vill bara kolla film...

Har praktiskt taget setat här och framför tv:n och läst (Brisingr) hela dan,
Lyssnat på Linkin Park - New Divide och Lykke Li - Posibility (eller hur det stavas) två av mina favvo låtar jusst nu :)
Kan verkligen tjata ut låtar... haha men om dom är ju så bra! :D

Lussebullar

jag ska säga det rakt ut! jag tycker inte om lussebullar värstans mycket! dom smakar ju inget! :O dom är överskattade, lika så pepparkakor... hmm, tycker det inte smakar någe gott direkt :o men om det ska vara lussebulalr måste dom vara hyffsat färska säger jag bara och inte torra! hmm, men lussebullar med pärlsocker är nog godast måste jag nog säga... och varför alla dessa former! vad är det för mening, kan det inte bara vara 3-4 fomer... och sen får man göra lite som man vill, lissom hallå! den ska ändå ätas!

http://receptfavoriter.blogg.se/images/2008/lussebullar_21165138.jpg

http://www.alltommat.se/polopoly_fs/1.13661!image/398777429.jpg_gen/derivatives/full/398777429.jpg

dame you lussebullar! dont take over the christmas!

ne för mig ska de vara ischoklad och knäck! :D det gillas<3


ne nu får det vara fördig pluggat

orkar fan inte plugga mera historia! alltså varför ska det vara så tråkigt (i alla fall vissa saker inom historian) sitter helldre framför tv:n och kollar film! aja ska ta och läsa lite tror jag! har nog lite mer än helften av Brisingr kvar att läsa ;P och var ett tag sen nu jag köpte den, men har inte haft någon tid!TRÅÅÅKIGT!

Transformers revenge of the fallen

Fick hem denna hel grymma film idag! Ettan är GRYMMT BRA MEN DENNA! LOOVE IT! har setat som fast limmad framför filmen sen jag kom hem vid (ca) 13.00. Filmen är på mer än 2 timmar och man kan inte förklara den mer än att den är grymm! nu återstår det att se när nästa film kommer ut (som jag vet att det komemr göra, men när vet jag inte)

Ne nu måste jag laga mat, mata hundarna och fortsätta plugga (som komemr bli omöjligt, för nu har jag filmen på huvudet!)

http://www.bscreview.com/wp-content/uploads/2009/05/final-transformers-revenge-fallen-poster.jpg

matte med medeltiden (m m m)

Ne usch säger jag, nu är jag helt slut! Har setat och gjort klart Moms delen i matten och pluggat historia, nu ska jag ta och göra mig klar för sängen och sova! återstår att se hur lätt jag kommer somna, börjar alltid tänka som mäst när jag ska sova av någon anledning (hmm)

Imårn får jag fortsätta plugga historia, blev inte klar med det jag skulle göra, men orkar verkligen inte mera och måste verkligen sova...men måste hänga tvätt först kom jag på! (NOOOOOO!)

Snart Jul

Alltså tiden går så himmlans fort! snart är november över! och snart blir det helt plötsligt jul! jag har i alla fall redan gjort min önskelista :D men sen vet man ju itne om man får ändra på den eller inte...det återstår att se!

en film, några spel och 2 cd skivor, inte alls mycket men vad ska man göra när man inte vet vad man ska önska sig? Eller när det man önskar mäst av allt kostar en hel del så ens föräldrar inte har råd me de, då blir det ett dilemma om vad man ska önska sig, då får det bli små saker som jag vill ha som dom faktist kan ge mig! :D

soundtracks

Mina vill ha jusst nu är två skivor med soundtracks från Twiligth och New Moon, finns jäkligt bra låtar på båda skivorna, så ska förska skaffa dom här två! :D kostar 99 kr styck från cdon.se

http://underclearskies.files.wordpress.com/2009/04/twilight-soundtrack-cover.jpg

http://images.chron.com/blogs/peep/New%20Moon%20Soundtrack%20Cover.jpg

varför...

SHISES! har vart helt seg idag, har knappt fått någe gjort på lektionerna, sen fick man huvudvärk under rörligbild lektionen då läraren praktiskttaget SKREK! shises... är helt slut men måste laga mat och plugga både historia (blä) och matte, sen måste man hänga den hemska tvätten som ligger och väntar i tvättmaskinen! väntar med det tills mamma kommer hem. NE nu måste jag sätta igång! har fan inte kunnat sova något i går natt så måste trötta ut mig riktigt ordentligt nu!

Lykke Li - PossibilityUnderbar låte helt enkelt!

shises!

Inte bra! vill se den igen! :D New Moon!! <3

Men nu ska jag ta och sammla ihop massa tvätt och sen får det bli att plugga, ska ha historia prov på fredag om medeltiden, det är en del man ska kunna så det är bara sätta igång å läsa! blir å fixa naglar och duscha idag också! :D

hmm, vill kolla på bio...26 dagar kvar tills Avatar har premiär, 12 dagar kvar tills 9 har premiär (VILL SE!) :D

new moon med elena

Idag ska man kolla på New Moon igen! fast idag blir det med elena :) kommer bli pank på den här filmen!

öppet hus och bio!


(jaa, jag är fullt medveten om att vi ser heeeelt sjuka ut! i alla fall jag.) :D<3

Det började med att åka in till skolans öppet hus med Lina och hennes lillebror, blev lite fotande och gå runt på hela campus :P haha. Efter det så åkte vi hem till pappa och gjorde inte så mycket mer än satt vid datorn å prata :D SEN närmade det säg att hämta ut biljetterna till New Moon som började kl 21.00, gick med Lina och hennes kille, men hade frida o co som satt bakom oss :) lyckad kväll! mycke skoj.

New Moon är nog en a dom bästa filmerna, bättre än Twilight! :D looove it!<33


Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0