Martin Stenmark

Får bli två martin stenmark låtar innan jag tar och duschar! :D

Martin Stenmark med 100år 


Martin Stenmark - I will always return (spirit)Gud va jag vill till skolan imårn :( men både mamma och Elena kommer vell hålla mig hemma om jag är som jag är nu -.- (kanske är bäst med tanke på svininfluensan å allt...) visserligen är det inga lektioner imårn, har nån lär känna dag som man har med sin klass, därför vill jag till skolan! Varför ska jag bli sjuk jusst nu!? min otur kan jag gissa...*snyfft*

fortfarande sjuk

Inte de roligaste kan jag ju säga, har vart sjuk sen torsdags och idag blev jag hemma från skolan för att jag fortfarande är sjuk. Men imårn skiter jag i om jag mår som jag gör idag för då ska jag till skolan! Klarar inte av att vara hemam och missa en massa och komma efter i skolan... nedu det sak inte bli som förut! Tror jag dragit på mig en förskylning -.- för min näsa har börjat rinna och klia...(varför blir man alltid sjuuk när man inte vill bli det?) aja jag sak ta och försöka bli frisk, dricak te me honung och äta halstabletter! sen hålla mig någorlunda varm och bara ta det lungt :D

Va lite tråkigt, för var sjuk i heligen också så kunde inte vara med Frida och Lina :S men fick ta och följa med mamma till hästen (hade inte vart hos han på typ 1 vecka..inte så länge men känns som en evighet) klarar inte av att vara ifrån honom så länge, känns som en evighet :O så om jag vill visa mamma att jag menar allvar så är det såhär, skulle praktiskt taget kunna göra allt för den gula kråkan :D (mammas polle)


sjuk i halsen

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Medical/throat.gif
Har mått illa hela dagen, så blev hemma fron skolan (snyfft). Det började igår kväll, men nu mår jag inte jätte illa men halsen är lika dan :S känns inge vidare direkt. SÅ jag har gått runt här hemma med en halsduk runt halsen och inte gjort något alls -.- blir ju rast lös...men ikväll ska jag kolla film i alla fall :D får bli den härliga Narnia prins caspian! :)

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/chronicles_of_narnia_prince_caspian_poster.jpg


Nicole Houston Reed

Även kallad för Nikki Reed är född den 17 Maj 1988 i West Los Angeles.
Och är bästa vän med Kirsten Stewart.

Hon är manusförfattare till filmen "Tretton" (thirteen) som handlar om hennes rebelliska liv som trettonåring. Hon är producent till filmen "Last day of summer", men hon är även med och spelar i filmen.  Sen är hon en otrilgi skådepspelare. Hon har vart med i bla, Lord of dogtown, American gun, OC, Privileged, Mini´s first time och Twiligth som Rosalie Hale.

 Nikki Reedhttp://www.dreadcentral.com/img/interviews/r/nreed.jpg
http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/rosalie-and-emmet-twilight-series-1904758-290-500.jpg


G.I. Joe

Vill se! :D

 

sissta torsdagen med sovmorgon

idag så var det då den sista torsdagen med sovmorgon, och man lyckades inte ens sova länge! gick upp vid 7... men man fick mcdonalds till lunch! innan man drog till skolan ;) sen var det den tråkiga datorkunskapen som väntade....MEN sen var det hem till en pizza som väntade på en!  så nu känner man sig små fet! yeay, härlig kännsla (NOT)
Men jusst nu så tar man och slappa framför msn och härlig musik :D (har inte vart på msn på typ månader)

det är tisdag!

Och tiden känns som den går riktigt riktigt fort...men det känns ändå bra, lev i nuet! det känns ganska bra att gära det. Tänk ite för mycket på vad som ska hända imorgon och nästa vecka osv osv.

Idag så har jag haft idrott direkt på morgonen, ganska kul men smått plågsamt, då det var direkt på morgonen. Sen var det Svenska, vi fick en uppgift att skriva en personbeskrivning å jag e klar ;D sen matte, bara att fortsätta jobba i boken.
Är helt slut men måste ta och skriva lite smått om en viktig uppfinning, sen läsa läxa från rörlig bild och sen blir det lite matte! Terese får mig att vilja plugga! helt otroligt :O
SÅ jag funderar på att göra chokladbollar...hmm e ju så gott! :D<3

aja nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och smutta på min smoothi (elelr hur det stavas) :D

Ha de gött :D

Hem och äta!

Nee snart ska jag dra till bussen och åka hem till mamma! Å ÄTA! fan va jag e hungrig -.-inge frida och clara flumm i sklan, bara på fitiden... inge roligt med de ju :O ja de e ju bättre än inget alls ;D

Hemma hos Frida

Sitter hemma hos Frida och kollar på intros för olika 80 tals serier haha, fan va man saknar dom gammla serierna!haha pumba är så grym! xD

FIlmer att se fram emot

Två filmer jag ser fram emot är nu Avatar som kommer ut i december.

http://www.cropcircleconnector.com/edersher/images/AvatarMoviePoster.jpg

Sen kommer det att komma en fim som är gjord från en tecknad tv serie kallad Avatar the las airbender.
I den filmen kommer vi att stöta på en Twiligth stjärna...Jackson Rathbone (a.k.a Jasper) Den här filmer kommer  att  komma ut den 23 juli 2010.

http://youbentmywookie.com/wookie/gallery/0409_entertainment/avatar_the_last_airbender_r.jpg
Här är då några av skådespelarna


Brandon Bryant och Jeanine Manson - Battlefield/Jordin Sparks

Älskar det här dans numret från "so you think you can dance season 5" med Brandon och Jeanine. Ryser när jag kollar på det hära dans nummret.
Äntligen fredadg!

Är helt slut efter dom enstaka tre skoldagarna...och endas två dagar som man har haft lektioner! men ändå, tror jag kommer sova som en sövd gris ikväll! :O Dessutom ska jag och Elena till Tuna Park (igen) å då lär jag ju bli ännu tröttare.

Men idag hade jag först Historia och sen håltimme i typ 3 timmar (om inte längre, ingen aning) sen var det datorkunskap, allt var lika segt. Men vi får se hur det går när man har satt igång lite mer och inte bara lyssna på massa saker...så man somnar typ.

Men nu ska jag ta och äta något och ta och öppna en dricka dricka som står i kylskåpet (finns tre!)

 
kostar 199 kr och kommer från h&m
 
Kostar 199 kr och kommer från h&m

Lite av vad jag vill ha! :D

hem från frida

Första lektiondagen i skolan nu då...inte det bästa direkt, hade då bara en lektion och det var då datorkunskap som sööög! HALLÅ! det enda vi fick lära oss var hur man markera tex utan att använda muspekaren och sånt..det sög. Men efter skolan så var det hem och sen drog jag till Frida, vi spenderade våran tid tillsammans framför tekken 5 och BURNOUT! (som äääger). Vi fick små raseri utbrott när vi körde tekken så från slagspel till bilspel! älska.

http://www.epiphone.com/images/Burnout3_c1.jpg
http://www.scenicreflections.com/files/tekken5_group_1024.jpg


Snart dags att dra till bussen

Igår så var det vell en gnaksa nervös dag, att börja ny skola, med nya klasskamrater. Jo och man hittar ju ingen stans heller...kan bli ganska nervöst då. Men det gick ju ganska bra i alla fall. Klassen består då av 8 tjejer och endas 1 kille. En ganska liten klass men ganska skjönt igämfört med dom som är mellan 25-30 elever i en klass. Sen sluta vi runt 12-13 och då följde jag med elin hem.

Idag börjar vi inte förens kvart över ett och innan dess ska jag ta bussen hem till elin, vågar inte åka själv dit ännu xD (jag vet jag äre en fegis!) :P och den enda lektionen vi har idag är då datorkunskap sen slutar vi. Men innan jag åker nån stans ska jag ta och fixa mig, så jag får försöka skriva när jag kommer hem från skolan ;D så får vi se hur dagen har gått! :)Declan Galbraith - An Angel

wiho lyckad dag!

Var inte alls berädd på att papap skulle ge mig och elena 600 kr var att handla för! så blev helt överlyvklig så klart, och det räkte för att jag skulle lugna ner mina nervositet också (tror att jag har en syndrom som kommer skapa shopingberoende)

Men det blev en skjorta från hm, blå/vit/råsa rutig jätte fin! sen en orange cardigan från cubus älskar! sen en vit jätte fin långärmad också från cubus (älskar den med) sen även ett diadem från glitter och sen tre nagelack som köptes på lindex (viva la diva)

http://sommarfreak.blogg.se/images/2008/neonlack2_12414542.jpg

(inte någon av dessa färger, men skule vela ha nr 6)

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0