söta saker!

hitta jätte söta saker på sanrio.com bl.a

Hello Kitty  Diamond Puff Heart Bracelet
gulligt armband

Hello Kitty Boston Bag: Pink / Sandy - Tokidoki
en rosa shit söt väska

 haha inte lite söta saker!


Valborg

plugga hemma idag (igen) orkade inte riktigt åka till skolan, men nu så sitter jag hemma hos pappa å väntar på att åka hem till mamma igen. Va tvungen att hämt alite saker här tills imårn.

väder är shit funt och man får hoppas att det håller sig hela heligen!

Runt 4-5 ska jag hem till lina vad jag vet, sen komemr frida. Men vi får se hur det blir efter som frida inte hört någe från sin pappa om han kan hämta oss.

 

får bli bilder på mina söta grisar ;D<3

Onsdagen som vart

Börja med engelska i skolan och där skulle vi kolla på ett inspelat avsnitt av BBC som handla om svin influensan (fatta helften av va dom sa) sen så blev det att gå upp till bilden, gipsat klart min "fina" skulptur som bara ska målas och sättas folie på! stolt faktist. Vad har jag gjort mer? jo jag hade matte å jag som var full av nån konstig energi flög upp ur stolen och ville skriva på tavlan :O har extra matta för att jag har lite problem med vissa saker (ex procent som jag faktist börjar fatta) x) sån har jag vart helt full av energi hela skol dagen som vart ganska skönt att ha! för omväxlingens skull.

Imårn ska man troligen till skolan och blir nog inte så kul. Sen efter det ska jag träffa pappa så han kan ge mig pengar till göteborgs resan (klassresa) sen så ska jag troligen till lina och sen blir det att packa! :D


ALLVARLIGT!?

Jo, jag plugga ju hemam igår men för vadå ingen nytta! HELA MITT SVENSKA ARBETE RADERADES FRÅN DATORN! :O (JA jag sparade) jag blev så j**** arg, så kvällen blev av att äta gråta och skrika typ för att jag va så shit sur! :S så jag bestämde mig för att jobba hemma idag med för att fixa svenskan, sen lästa jag klart läsboken jag läste på engelskan. Kan man gissa vilken bok de var? ;D Jo, Twilight, FYFAN va bra den är! har bestämt mig för att läsa den på svensak också så man fattar lite mer av boken, men den får värkligen topp betyg!


http://www.thekindlings.com/wp-content/uploads/twilight_book_cover.jpg

Den bästa boken jag läst någon sin, Stephenie Meyer är underbar! hur kan man komma på något som de hära?

Plugga hemma + gårdagen

Bestämde mig för att plugga hemma idag, har ju en del att göra och i skolan blir jag för distraherad av olika saker. Det enda negativa var att jag skulle gärna velat haft musik idag, men men, måste komma ikapp i skolarbetena nu.

Igår var jag då å kolla på strängnäs skol musikal med frida för att vi har en kompis som va med i den, den var helt ok men föredrar filmen (haha) nää men dom kunne ha vart lite mer engagerae när dom dansa (men man kan alltid lära sig något nytt!) men den var helt okej att kolla på, bara några som satt brevid oss å skratta åt ingenting! det var väldigt störigt.
Efter det så åkte jag och frida hem till elin (hon som var med i musikalen) och spela world tour i en timme! wiho shit kul var det! men fick shit ont i fingrarna efter det och svettades om händerna! men haha det var i alla fall shit kul!

http://www.strangnas.se/upload/barn_utbildning/gymnasie/Thomasgymnasiet/bildarkiv/musikal%20BF/huvudtextweb.jpghttp://wiimedia.ign.com/wii/image/article/883/883120/guitar-hero-world-tour-20080620105718987.jpg 

breakfast time!

Nyvaken och det är dags för frukost, är shit hungrig. Blev sugen på e nstor och super god frukost som vofflor eller vitabönor och bacon eller något liknande, men inte så lätta för lilla mig att göra eller orka. Ne nu blev man shit sugen på americansa pankakor me lönnsirap!  Något av det godaste jag vet!

Ne nu måste jag även komma på någe att göra hela dan, mamma kommer ju inte att hämta mig förns 21-22.00 lite sent men vad ska man göra. SÅ man får se vad som hittas å idag, kasnke blir att plugga lite.

http://www.raceviewbedbreakfast.com/breakfast.jpg http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4915/images/4915_MEDIUM.jpg

(dröm frukost) tänk om man kunnde äta det nässten till varje dag till frukost!

ännu en dag i solen

Blev e nshit härlig dag idag! vakna av att solen skiner, äter frukost och väntar på att elena ska komma hem (stora syster) sen så åker hon och jag ner till stan för att kolla hur klassens loppis går, möter lina pratar lite, sen så går jag och elena å köper kebab pizza! åker hem äter, sen ska hon åka.
Lina kommer hem till mig vi cyklar ner till stan och sitter vi hamnen och sen går vi till kvarnen (lite blåsigt men härligt!) sen drar vi hem och abra tar det lungt, härlig dag eller vadå?!

(lina)
(jag)

SOL = UNDERBART!

JA! Vädret har vart underbart och solen har värmt på, dagen har vart helt underbar! Idag har jag faktist jobbat på bra, hade nationella matteprov och sen så jobbade jag med so, diskuterade lite med nicklas (so lärare) tyckte det också gick bra. Nu försöker jag läsa lite ur boken jag läser i engelskan och sen fortsätta på so:n, då man ska skriva om en konflikt, ganska interesant faktist. Sen måste jag försöka jobba med No utopi lite så jag kanske kan prata med Ola (no läraren) se vad jag måste jobba med, måste ju försöka höja no betyget! Så man kan va lite stålt när man slutar nian!


Och nässta vecka ska man då till göteborg på klassresa, får ma nse hur det blir men man hoppas vell på att det ska bli shit kul! Man får ve hoppas på att det blir underbart väder också.

http://4.bp.blogspot.com/_NmCKyS-85xk/SNANMTOU6qI/AAAAAAAAAQ0/2N0qOf5vYGU/s320/SunCartoon%5B1%5D.jpg

Talang 2009

Den härliga talang 2009 är tilbaka och man måste ju abra älska de, man får ju hoppas att det dyker upp nån super talang som värlkligen är värd att vinna! Å ingen medel måtts snubbe/tjejNi får ha en härlig kväll!

Tillbaka

Då jag har bloggat förut men orka inte hålla på så har jag komit tillbaka, men vi får se om de blir nån ändring eller inte. Men hoppas gör man ju!

Om

Min profilbild

Clara

RSS 2.0